Sport

Komentari 21

Svjetskim medijima proširila se 'prilagođena' izjava Kramarića, The Athletic: Croatia f--- Canada

Svjetskim medijima proširila se 'prilagođena' izjava Kramarića, The Athletic: Croatia f--- Canada

Hrvatska je pokazala tko će koga j**ati, 'prilagođena' je izjava Andreja Kramarića koju su prenijeli svjetski mediji nakon što su se 'pogubili u čarima' hrvatskog jezika i prilagodili si original

Nakon što je izbornik Kanade John Herdman imao dosad najupečatljiviju izjavu prvenstva, sve se 'zakotrljalo' nakon što je 24sata na naslovnici 'prozvao' dotičnog. Na kraju je njegova reprezentacija završila s četiri primljena gola u mreži (4-1), a on je morao priznati da su Hrvati ipak bolji. Dočekali su to 'na volej' svjetski mediji koji su se poigrali riječima.

- Croatia f*** Canada One (hrv. Hrvatska je sj***la Kanadu) - napisao je ugledni The Athletic.

A pod povećalo svjetskih medija došla je i izjava Andreja Kramarića koja se pomalo izgubila u prijevodu i na kraju zazvučala brutalnije nego što to doista je. Naime, dvostruki strijelac protiv Kanade rekao je kako je 'Hrvatska napravila ono što je kanadski izbornik htio nama'.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska pobijedila Kanadu

A neke 'čari' hrvatskog jezika teško su objašnjive onima koji nemaju nešto slično u svom jeziku. Tako je vjerojatno negdje došlo do doslovnog prijevoda Kramarićevih riječi te su prilagođene izjave Kramarića postale viralne.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Canada

- Hrvatska je pokazala tko će koga j**ati - postala je izjava koju su prenijeli mnogi svjetski mediji.

Neki su se zaigrali i s 'f' riječi zbog same skupine F u kojoj se odigrala utakmica, a na kraju se izbornik Kanade našao u nezgodnoj situaciji zbog izjave koja, izgleda, nije 'galvanizirala' njegove izabranike.

Najčitaniji članci