Obavijesti

Sport

Komentari 0

Taekwondo klub Marjan osvojio klupski naslov prvaka Europe

Taekwondo klub Marjan osvojio klupski naslov prvaka Europe

U konkurenciji čak 380 klubova i 1600 natjecatelja Marjan je postao prvak Europe u seniorskom uzrastu, prvak Europe u kadetskom uzrastu kao i sveukupni europski prvak

VIDEO

Taekwondo klub "Marjan" osvojio je klupski naslov prvaka Europe, nakon jednotjednog natjecanja održanog u glavnom gradu Bugarske. 

U konkurenciji čak 380 klubova i 1600 natjecatelja Marjan je postao prvak Europe u seniorskom uzrastu, prvak Europe u kadetskom uzrastu kao i sveukupni europski prvak. Za stopostotni učinak nedostajala je tek titula u juniorskoj konkurenciji, u kojoj su predstavnici splitskog kluba završili na drugom mjestu.

Marjanova ekspedicija se iz Sofije vraća s četiri pehara i 16 pojedinačnih medalja.

U seniorskom uzrastu zlatna odličja osvojili su svjetska i europska prvakinja Lena Stojković, Paško Božić te Mila Mastelić, dok su se srebrnim medaljama okitili Lovre Brečić, Bruna Duvančić i Josip Bilić Pavlinović. U ekipnom poretku seniora Marjan je pobijedio sa 582 boda ispred reprezentacije Maroka (362 boda) i azerbajdžanskog Gilana (350 bodova).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zlatne medalje u kadetskoj konkurenciji osvojile su Lana Graovac i Maja Srhoj, srebrna je bila Marijeta Ercegović, a brončane Marija Miladin i Klara Uglešić. U ekipnom poretku kadeta Marjan je bio prvi sa 368 bodova, ispred grčkog Achilleasa sa 266 bodova i francuskog Antonya sa 264 boda. 

U juniorskom uzrastu pobjednice u svojim kategorijama bile su Marija Uglešić, Magdalena Matić i Mia Tukić, srebro je osvojio Leon Hrgota, a broncu Mariela Parčina. Ekipni naslov kadetskog prvaka je otišao u Poljsku. 

Europsko klupsko prvenstvo ujedno bio i kvalifikacijski turnir za dodatne kvote za izravan plasman na pojedinačna kontinentalna prvenstva u konkurencijama mlađih seniora, juniora i kadeta. Tako su plasman na europska prvenstva u svojim dobnim skupinama izborili Mila Mastelić, Marija Uglešić, Magdalena Matić, Mia Tukić, Lana Graovac, Maja Srhoj, Marijeta Ercegović i Leon Hrgota.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...