Obavijesti

Sport

Komentari 82

Tako je, majstore! Rebić opet zabio gol, zna se tko je glavni

Tako je, majstore! Rebić opet zabio gol, zna se tko je glavni
1

Martin Cáceres očajno je reagirao, prsima spustio loptu ravno Rebiću u noge, a majstor kao što je hrvatski reprezentativac ne treba puno prostora. Namjestio se na udarac i poslao loptu u mrežu

VIDEO

Zlatanu Ibrahimoviću poništen je gol u prvom poluvremenu zbog igranja rukom premda se u usporenoj snimci vidi da je bila uz tijelo. No, nepravdu je ispravio... A tko drugi nego Ante Rebić! Zabio je za vodstvo Milana 1-0 kod Fiorentine u sklopu 25. kola Serie A prije nego je Pulgar iz penala postavio konačnih 1-1 u 85. minuti.

Pokretanje videa...

01:08

Martin Cáceres očajno je reagirao u 56. minuti, prsima spustio loptu ravno Rebiću u noge, a majstor kao što je hrvatski reprezentativac ne treba puno prostora. Namjestio se na udarac i poslao loptu iza leđa Dragowskog.

Sedmi je to Rebićev gol u posljednjih sedam utakmica, a deseti ukupno ove sezone. Otkad je dobio pravu priliku ne prestaje oduševljavati što navijače Milana, što trenera Stefana Piolija, koji ga više ne vadi iz udarne postave 'rossonera'.

Zadovoljno ruke trlja i izbornik Zlatko Dalić jer svi znamo da je Rebić najbolji onda kada je u kontinuitetu. Ustalio se kao član udarne jedanaestorice talijanskog velikana, a sada je sve na Zvonimiru Bobanu i postizanju dogovora s Eintrachtom iz Frankfurta oko otkupa.

Fiorentina je u 62. minuti ostala s igračem manje nakon što je Dalbert dobio izravni crveni karton, no to kao da je probudilo Iachinijevu momčad. Milan je neobjašnjivo pao pa su 'viole' zadnjih pola sata djelovale kao da imaju dva igrača više, a ne jedan manje.

Trud i upornost su im se isplatili kada je kapetan Romagnoli srušio bivšeg igrača Milana Patricka Cutronea, momka kojeg se Milan prelako riješio. Odgovornost je preuzeo Pulgar, Begović je bio na lopti, ali udarac je bio preprecizan uz samu stativu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu