Obavijesti

Sport

Komentari 25

Tako je to u nogometu. Prije tri dana smo ga primili, a sad dali

Tako je to u nogometu. Prije tri dana smo ga primili, a sad dali
1

Znao sam da ćemo imati poteškoća i problema, ali možda je sada, u ovom trenutku, najvažnije da smo pobijedili, pozitivan je bio Matjaž Kek nakon teško izborene pobjede nad lokosima

VIDEO

Jedno htijenje, jedan voljni element, jedan izraziti podražaj s tribine na kraju je rezultirao happy endom za nas. Vidite kako je to u nogometu: prije tri dana ga dobiješ, a sada ga daš. Na kraju mislim da je pobjeda apsolutno zaslužena, rekao je Matjaž Kek nakon dramatične pobjede Rijeke nad Lokomotivom (2-1).

Zagrepčani su na Rujevici u šestom kolu HT Prve lige imali vodstvo od 16. do 80. minute. Prvo je Bradarić izjednačio, uz pomoć Šempera, potom je golman lokosa obranio penal Mateiju, a Rumunj je u zadnjoj minuti nadoknade ipak pogodio za veliki preokret.

>>> Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

- Ja sam znao da ćemo imati poteškoća i problema, ali možda je sada, u ovom trenutku, najvažnije da smo pobijedili - rekao je trener Rijeke na konferenciji za novinare i nastavio:

- Znao sam da će se dvojica-trojica igrača morati potrošiti, ali mislim da je takva pobjeda najbolji stimulans ili doping za sljedeće utakmice.

Hrvatski prvak mislima je uoči utakmice vjerojatno već bio na utorku i uzvratu razigravnja za Ligu prvaka protiv Olympiacosa, a protivnik je pokazao da se ne misli tako lako predati.

- Mislim da je i gol Filipa i ta asistencija na kraju za njega iznimno bitna, da Vešo isto mora doći u jedan pravi ritam, tako da... Na kraju krajeva, Župarić i Punčec odigrali su solidno... Vidjet ćemo što je ova utakmica odnijela - rekao je Kek i otkrio zdravstveni karton dvojice svojih igrača:

- Martić je osjetio već u poluvremenu zadnju ložu, Maticu je vjerojatno stradao menisk. Ali, rekao sam, to su sada takve stvari s kojima moram živjeti. Ali draže mi je to kako su reagirali poslije zapucanog penala koji se dogodi svakoj momčadi i svakom igraču, vrlo brzo se Florentinu vratilo.

Riječani su kiksom mogli dati šansu Dinamu da pobjegne čak i na velikih sedam bodova prednosti, no razlika je, uz utakmicu više, sada ipak samo jedan bod.

- Mislim da je bilo odlučujuće to htijenje, ta želja. Gurali su naprijed, radili i greške, što je normalno. Znao sam da će tako biti. Možda nas je primljeni gol u ranoj fazi odmah spustio 30 do 40 posto, ali pjesma s tribina nije prestajala i to te gura naprijed. Zato kompliment navijačima i čestitke igračima - završio je Matjaž Kek, kojemu bi se za Olympiacos u kadar mogli vratiti Alexander Gorgon i Zoran Kvržić.

Lokomotiva je odigrala vrlo dobru utakmicu, sjajno se branila sve do samog kraja, a onda je ostala bez ičega.

- Znali smo da dolazimo na noge prvaku i da nas čeka teška utakmica, ali mislim da smo dobro kontrolirali igru, čak i nametnuli našu pas-igru i dali do znanja da se u našoj mladosti krije velika perspektiva - rekao je Mario Tokić, trener lokosa, i nastavio:

- Nakon izlaska Capana uslijedio je pad jer nismo znali odgovoriti na njihove napade po lijevoj strani. Radili su nam dosta problema s tri napadača i Vešovićem na drugoj strani. Što je, tu je. Mogli smo odnijeti bod, ali gol u 94. minuti vrijedi isto kao i u bilo kojoj drugoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom