Obavijesti

Sport

Komentari 22

Talijani: Mandžu možda ne želi Sarri, ali Inzaghi ga jedva čeka!

Talijani: Mandžu možda ne želi Sarri, ali Inzaghi ga jedva čeka!
7

Za sjajnog hrvatskog napadača, tvrde Talijani, jako je ozbiljno zagrizao Lazio, a u Rimu bi dijelio svlačionicu s dobro mu poznatim i dragim suigračem iz hrvatske reprezentacije, Milanom Badeljom

VIDEO

Mario Mandžukić je na izlaznim vratima Juventusa. O tome se u Italiji glasno nagađa od trenutka u kojem je na Juventusovu klupu nakon Maxa Allegrija sjeo Napolitanac Maurizio Sarri.

Loše vijesti s 'čizme': Sarri ne računa na Mandžu ove sezone?
Loše vijesti s 'čizme': Sarri ne računa na Mandžu ove sezone?

U viziji novog trenera napadački tercet čine Cristiano Ronaldo, Dybala i Douglas Costa, a s klupe bi svoju šansu trebali čekati Bernardeschi, mladi Moise Kean i zasad nepoznato napadačko pojačanje koje će Bianconeri tek dovesti (Sarri silno želi Chiesu iz Fiorentine).

U svim tim kombinacijama nijedna ne uključuje Mandžukića, a Football Italia javlja da će Mandžo sigurno van iz Juventusa, ali ne i van iz Serie A.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Juventus v Atalanta - Serie A - Allianz Stadium

Za sjajnog hrvatskog napadača, tvrde Talijani, jako je ozbiljno zagrizao Lazio, a ostanak u poznatoj ligi te činjenica da bi u Rimu dijelio svlačionicu s dobro mu poznatim i dragim suigračem iz Vatrenih - Milanom Badeljom, jači su od ponuda koje u Torinu stižu iz Engleske, Španjolske i Njemačke.

Mandžukić je već igrao u Bundesligi (Bayern, Wolfsburg) i Primeri (Atletico Madrid), a Premiership bi bio novi izazov, ali sa 33 godine totalna promjena ambijenta nije uvijek najprimamljivija opcija. Otići kod Simonea Inzaghija djeluje kao idealna kombinacija za našeg nogometaša.

FIFA World Cup 2018 / Final / France - Croatia 4-2.

Prepreke? Ugovor koji ga s Juventusom veže još dvije godine (potpisan prije manje od dva mjeseca) te posljedična odšteta, pa makar nevelika koju bi Lazio morao platiti i, najveći problem: 4 milijuna eura godišnje plaće koji su mu u Torinu zajamčeni, a Lazio ipak nije tog financijskog kalibra.

Juventus v Atalanta - Serie A - Allianz Stadium
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića