Sport

Komentari 5

Tatin ponos: Kći Brocka Lesnara Mya - prvakinja u bacanju kugle

Tatin ponos: Kći Brocka Lesnara Mya - prvakinja u bacanju kugle

Prije 12 godina njezin je otac stigao u UFC na velika vrata i prodrmao tešku kategoriju. Brock Lesnar (43) ima kćer Myu (18) koja podsjeća na njega te je prvakinja Minnesote u bacanju kugle

Kakav otac, takva kći! Krilatica je to kojom se može poslužiti Brock Lesnar (43) bivši prvak UFC-ove teške kategorije koji danas koketira s WWE-om nakon što se već neko vrijeme nije pojavljivao među kečerima. No, dok njegova karijera malo stoji, karijera njegove kćeri u velikom je usponu.

Naime, Mya (18) studira na sveučilištu Arizona State te je postala prvakinja Minnesote u bacanju kugle, odnosno šesta je u SAD-u. A krene li očevim stopama, veliki su uspjesi pred njom. Naravno, ako ne završi u svijetu dopinga, no - o tom, potom. Talentirana sportašica i jako sliči ocu, primijetili su mnogi pratitelji na društvenim mrežama. 

Ona nije jedina Lesnarova kći iz prvog braka, već ima brata blizanca Lukea. A imaju i dva polubrata, Turka i Dukea. Svi su pokupili sportske gene jer trojica braće igraju hokej na ledu. 

Podsjetimo, Brock Lesnar se pokušao vratiti u UFC i pomrsiti planove u trilogiji između Miočića i Cormiera te je tražio i borbu s DC-jem nakon što je on osvojio teškašku titulu, ali je doping afera bila jača. Trenutno je 'na čekanju' jer mu Vince McMahon i WWE nisu dali novi ugovor nakon nastupa na WrestleManiji.

Najčitaniji članci