Obavijesti

Sport

Komentari 6

Tenisačica koju je tata ljubio u usta i tapšao po stražnjici: 'U Češkoj to ne bi bio problem'

Tenisačica koju je tata ljubio u usta i tapšao po stražnjici: 'U Češkoj to ne bi bio problem'
3

Tata mi je tata i uvijek će biti. Trenera znam otkad sam imala osam godina. On mi stavlja tapeove, masira me, osvrnula se na tapšanje po stražnjici u poljupce u usta nakon pobjede mlada češka tenisačica (16)

Vidjela sam video i bila je to spontana reakcija cijelog tima. Radovali smo se. Možda je to bilo nezgodno i nekima neugodno, ali već sam o tome razgovarala s timom i neće se ponoviti, rekla je mlada češka tenisačica Sara Bejlek (16, WTA 209.) čiji je video nakon pobjede na US Openu ubrzo postao viralan.

VIDEO Mladu češku tenisačicu (16) otac nakon pobjede hvatao za stražnjicu pa poljubio u usta
VIDEO Mladu češku tenisačicu (16) otac nakon pobjede hvatao za stražnjicu pa poljubio u usta

Plasirala se u glavni ždrijeb turnira pobjedom protiv Britanke Heather Watson (30, WTA 157.) s 3-6, 6-4, 7-5, a nakon toga odjurila do svog oca i trenera koji su pobjedu proslavili na čudan i diskutabilan način. 

Otac ju je zagrlio i tapšao ju po stražnjici, a nedugo nakon toga ju je poljubio u usta. Isto se dogodilo i s trenerom nekoliko trenutaka kasnije, a to je izazvalo more komentara na društvenim mrežama. Sad je sve dodatno objasnila i Čehinja.

- Tata mi je tata i uvijek će biti. Trenera znam otkad sam imala osam godina. On mi stavlja tapeove, masira me. Da se nešto slično dogodilo u Češkoj, nitko ne bi imao problema s tim - rekla je Sara za iSport pa zaključila:

- Ali pošto smo u Americi, svi to komentiraju. Ali kako sam i rekla, neće se dogoditi.

2022 US Open - Day 1

Nakon spomenute pobjede nije se dugo zadržala na turniru te se u prvom kolu s 6-3, 6-1 izgubila od Ruskinje Ljudmile Samsonove (23, WTA 35.).

POGLEDAJTE VIDEO: 'VIDJET ĆEMO IMA LI TRUŠČEK GILJOTINU SVJETSKE KLASE'