Sport

Komentari 8

'Terror' se uhvatio u klopku i izgubio polugom u prvoj rundi

'Terror' se uhvatio u klopku i izgubio polugom u prvoj rundi

Nakon što je odlukom sudaca izgubio od Kaszubowskog (25) u Zagrebu te nokautom od Zavurova (35) u Uzbekistanu, Ivica 'Terror' Trušček (32) izgubio je 'kneebarom' u Ljubljani od Francuza Saint Denisa (24)

MMA veteran i legenda hrvatske slobodne borbe Ivica 'Terror' Trušček (32) nije uspio pobijediti i treći put zaredom. Izgledalo je kao da se izvukao, pa čak i uhvatio Saint Denisa (24) u polugu, a na kraju je u pokušaju završetka borbe sam stradao od 'kneebara'.

- Za*ebo, opet...  Tapkao na 'kneebar' tj. polugu na koljeno, odmah u prvoj rundi. Čestitam protivniku  kojem predviđam uspješnu MMA karijeru jer je dobar borac i pravi sportaš. Žao mi je sto sam vas sve opet razočarao, možda drugi put bude bolje... a možda i gorje, kako god bilo, svakako bude i drugi i peti i dvadeset peti put jer pobjede nisu uvjet za moje sudjelovanje i ovaj svijet me se neće tako brzo i lako riješiti - napisao je Terror na Instagramu.

Benoit Saint Denis nosi nadimak 'Bog rata', a u manje od godine dana uspio je i peti put pobijediti. Znao je Francuz gdje mora tražiti svoju priliku i odmah prebacio borbu u parter gdje se pokušavao što bolje namjestiti za završetak borbe, ali Ivica se nije dao. Tri i pol minute borba se odvijala na podu, Francuz je nešto više pokušavao napraviti polugu, ali se na kraju umalo uhvatio u Truščekovu klopku.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Ivica mu je umalo 'zaključao' gležanj, ali u jednom mu je trenutku protivnikova noga samo kliznula i kao da je zaboravio na svoju desnu nogu što je odlično iskoristio Francuz i završio borbu nesvakidašnjim 'kneebarom'. Bila je ovo 73. borba i 35. poraz Ivice Truščeka u karijeri.

Najčitaniji članci