Obavijesti

Sport

Komentari 8

Teška vremena: Bio broj jedan, a sada je 832. i sam sebe sprda

Teška vremena: Bio broj jedan, a sada je 832. i sam sebe sprda
1

Od Wimbledona prošle godine mučio se Murray s ozljedom kuka, a u siječnju je shvatio da mora na operaciju pa praktički godinu dana nije odigrao službeni meč i tako izgubio sve bodove

VIDEO

Prije samo nepunih godinu dana s vrha ATP ljestvice gledao je na sve ostale, bio je lovina, onaj kojega su željeli skinuti. Danas je Britanac Andy Murray na 832. mjestu (bio je i 838. prije dva tjedna) i napokon je povezao dvije pobjede.

Na ATP turniru iz serije 500 u Washingtonu Andy je pobijedio Mackenzija McDonalda i Kylea Edmunda. Teško, u tri seta oba puta, ali s dvije pobjede pokazao je da se polako vraća.

Od Wimbledona prošle godine mučio se Murray s ozljedom kuka, a u siječnju je shvatio da mora na operaciju pa praktički godinu dana nije odigrao službeni meč i tako izgubio sve bodove. Čak je i sam sebe zbog plasmana ismijavao na Instagramu, gdje je uz oznaku svoga imena pored rankinga stavio hashtag ponosan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sir Andy Murray u odličnom društvu Yana Sabanina, Shinjia Hazawe i Abhinava Sanjeeva Shanmugama. #dostdobarranking

Objavljuje 24Sata TenisaSrijeda, 25. srpnja 2018.

No nije Andy bez razloga bio na vrhu, a ako ne bude problema s ozljedama, sposoban je tamo i vratiti se. U osmini finala Murray igra protiv Rumunja Copila, što je dobra šansa da napokon ostvari neki bolji rezultat.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića