Obavijesti

Sport

Komentari 35

'Teško je. Plačeš i boriš se pet godina samo za taj jedan dan. Oči će još dugo biti caklene...'

'Teško je. Plačeš i boriš se pet godina samo za taj jedan dan. Oči će još dugo biti caklene...'

Borila sam se do kraja, tražila sam sve načine kako na najbolji mogući način predstaviti naše boje, bolje od ovoga nisam mogla niti nisam znala! Hvala Vam za sve poruke, hvala Vam za lijepe riječ, napisala je Sandra

VIDEO

Glava se ohladila, emocije su se malo slegle, ali bol u srcu i dalje je prisutna. 

Pokretanje videa...

Doček veslača VIDEO

Dala je sve od sebe, ali u Tokiju jednostavno nije išlo. Pljusak, natopljeni disk i sklizak krug, prazne tribine, očito je učinilo svoje zajedno s velikim pritiskom.

Sandra Perković (31) nije uspjela ispisati još malo povijesnih knjiga. U Tokiju je završila četvrta s 55.01m te tako ostala bez trećeg uzastopnog zlata na Olimpijskim igrama. No, nije ju to pogodilo. Nažalost, ovaj put se krvavi rad nije isplatio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Athletics - Women

Ima dva olimpijska zlata, pet europskih i dva svjetska, osvojila je baš sve što se može, postavila brojne rekorde i nikome ništa nije dužna. No, željela je još više.

Ponedjeljak navečer bio je nevjerojatno težak za nju. Pripremala se krvavo prethodnih pet godina, ali nisu se ovaj put poklopile zvijezde. To joj je jako teško palo. Rasplakala se pred kamerama HRT-a, a sada je dan poslije objavila emotivnu objavu na Instagramu gdje se zahvalila svima i potvrdila ono što smo svi znali. Ništa drugo nismo ni očekivali od naše kraljice. 

- Teško je… Stvaraš, radiš, želiš, boriš se, improviziraš, sanjaš, plačeš, smiješ se, guraš dalje bez obzira na sve i tako svaki dan 365 dana u godini, već 5 punih godina samo za ovaj dan - započela je Sandra pa nastavila:

- Borila sam se do kraja, tražila sam sve načine kako na najbolji mogući način predstaviti naše boje, bolje od ovoga nisam mogla niti nisam znala! Hvala Vam za sve poruke, hvala Vam za lijepe riječi, hvala Vam za sve molitve, još će dugo moje oči biti ‘caklene’ na pomisao na ovo natjecanje! To je sport, on zna biti prekrasan, a zna biti užasno grub i surov, ali baš u tome je čar - napisala je Perković pa završila:

Athletics - Women

- Čestitke djevojkama na osvojenim medaljama! Cura iz Dubrave još uvijek sanja, još uvijek želi i još uvijek se ne predaje! Pariz 2024. vidimo se. Voli vas vaša queen.

Nadali smo se novoj medalji, nadali smo se ispisivanju novih povijesnih knjiga s trećim olimpijskim zlatom, ali nema plakanja i tuge. Bilo je jasno da ne može zauvijek trajati njezina vladavina, a tome su itekako kumovali i jako loši uvjeti u Tokiju.

Tokyo 2020 - Athletics

Toliko nam je radosti i sreće donijela, osvojila je dva olimpijska zlata, četiri europska i dva svjetska. Pa tko se može time pohvaliti. Tek joj je 31 godina, budite uvjereni kako njezina era nije ni blizu došla kraju. Ma vjerujemo kako će se ona vratiti još jača i još bolja, još prkosnija i još moćnija. Onako kako samo ona zna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji
NESRETNI YANNICK

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji

Krenuo je s utrkom spusta pa završio u ogradi, ali tamo nije stao već se 'klizao' niz padinu, a prije nego što su Chabloza poslali u bolnicu, imobilizirali su mu ruku.

Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje
PARIŠKI CIKLUS

Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje

Od strane Hrvatskog olimpijskog odbora trener KKK Marsonia Igor Krajina dobio je status olimpijskog trenera te je promoviran u IV. kategoriju, odnosno u kategoriju kvalitetnog trenera
Norvežani srušili Španjolsku, Švedska jako blizu polufinala
RUKOMETNI EP

Norvežani srušili Španjolsku, Švedska jako blizu polufinala

Norvešku su do važne pobjede predvodili Sebastian Barthold sa šest golova, Magnus Gullerud s pet pogodaka, te Sander Sagosen sa četiri gola, dok je kod Španjolske najefikasniji bio Jorge Maqueda