Obavijesti

Sport

Komentari 95

Težak kiks u borbi za naslov: Getafe namučio bezidejni Real

Težak kiks u borbi za naslov: Getafe namučio bezidejni Real

Real nije funkcionirao, držao je posjed kao i obično, ali nedostajalo je kreativnosti, mnogo dodavanja završilo je u suparničkim nogama. Ustvari, upravo je Getafe po ukupnom dojmu više zaslužio pobjedu

VIDEO

Dva velika boda u borbi za naslov izgubio je Real Madrid. Na gostovanju kod Getafea, 15. momčadi La Lige, odigrao je mršavih 0-0 u utakmici u kojoj nešto jednostavno nije funkcioniralo od prve do posljednje minute.

POGLEDAJTE VIDEO: Santiago Bernabeu

Pokretanje videa...

Santiago Bernabeu 00:53

I to nakon velike pobjede protiv Barcelone u El Clasicu i prolasku u polufinale Lige prvaka izbacivši Liverpool. Je li došlo do psihičkog ili fizičkog pražnjenja teško je reći, no situacija je da je Atletico Madrid uvjerljivom pobjedom 5-0 na "maloj utakmici" protiv Eibara svoje odradio i pobjegao gradskom rivalu na tri boda. A male utakmice dobivaju prvenstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
La Liga Santander - Atletico Madrid v Eibar

Real nije funkcionirao, držao je posjed kao i obično, ali nedostajalo je kreativnosti, mnogo dodavanja završilo je u suparničkim nogama. Ustvari, upravo je Getafe po ukupnom dojmu nakon utakmice bio konkretniji i premda s ovim remijem odlazi kao da je pobijedio, može žaliti za povoljnijim rezultatom.

La Liga Santander - Getafe v Real Madrid

Courtois je izvadio udarac Unala iz rašlji, Angel je imao sjajnu priliku, no pucao je pored gola, zaprijetio je i Maksimović kada je odapeo pod prečku, ali sjajno je to izvadio belgijski golman... Getafe je večeras mogao i do punog plijena pa Zinedine Zidane ipak može biti zadovoljan remijem. Koliko god to paradoksalno zvučalo. Luka Modrić odigrao je cijeli susret i bio jedan od rijetkih 'kraljeva' na nivou.

La Liga Santander - Getafe v Real Madrid

Do kraja prvenstva je još sedam kola i prilika, naravno, ima. No, grist će se realovci ako današnja dva boda na koncu presude prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu