Sport

Komentari 0

Težak pad na treningu spusta! Austrijanka ozlijedila koljeno

Težak pad na treningu spusta! Austrijanka ozlijedila koljeno

Nesretna 24-godišnjakinja morala je helikopterom biti prebačena u bolnicu pa je službeni trening prekinut na 45 minuta. Početkom siječnja je pala i na treningu slaloma, a tada je prošla zbog ozljeda...

Austrijska skijašica Nina Ortlieb doživjela je težak pad i ozlijedila desno koljeno na prvom treningu spusta u švicarskoj Crans Montani, gdje će se od petka do nedjelje najbolje svjetske alpinke boriti za bodove u Svjetskom kupu.

Nesretna 24-godišnjakinja morala je helikopterom biti prebačena u bolnicu pa je službeni trening prekinut na 45 minuta. Početkom siječnja je pala i na treningu slaloma, ali tada je prošla bez ozljeda. Nažalost, ovaj put je pred njom dugačak oporavak.

Ortlieb je prošle godine u Crans Montani osvojila treće mjesto na spustu za Svjetski kup.

Najbolje vrijeme prvog treninga imala je vodeća spustašica svijeta Talijanka Sofia Goggia (1:29.83), druga je bila Švicarka Corinne Suter (+0.20), a treća još jedna talijanska skijašica Elena Curtoni (+0.35).

U petak (10 sati) je na rasporedu prvi od dva spusta koji će biti održani u Crans Montani. U subotu će (10 sati), spustašice ponovno u borbu za bodove, dok je u nedjelju (12 sati) na rasporedu superveleslalom.

Najčitaniji članci