Obavijesti

Sport

Komentari 32

Theophile se cjenkao i izgubio, a svi rade po programu Mayera

Theophile se cjenkao i izgubio, a svi rade po programu Mayera
2

Kevin Theophile je u pregovore s Dinamom išao 's figom u džepu', tražio poboljšani ugovor, a u međuvremenu se nudio po cijeloj Francuskoj. To mu se nije isplatilo, sada će u potragu za novim klubom...

VIDEO

U Dinamu su, poslije prilično dramatičnog kraja ožujka, početkom travnja zavladali mir i tišina. Jednostavno, u Maksimiru su sve sukobljene strane uzele mali predah, pa bi ubrzo trebali započeti novi pregovori oko smanjenja ugovora na relaciji Uprave i igrača. Nitko nije mogao pomisliti da će ova bitka otići toliko daleko, a najdeblji kraj za sada je izvukao stožer Nenada Bjelice. Ljudi iz sjene koji su radili nevjerojatno dobar posao, svi su postali bivši.

Pokretanje videa...

00:39

Jasno, ovakav rez nije najbolje sjeo niti igračima koji su odlično 'kliknuli' sa stožerom Nenada Bjelice kao i samim trenerom. I sada i dalje traje 'status quo', posljednje nesuglasnosti u redovima hrvatskog prvaka zaliječiti može samo - vrijeme. Kojeg sada i jedna i druga strana ima sasvim dovoljno, nogometa u Hrvatskoj neće biti barem još nekoliko tjedana. No, otpisani stožer i igrači zakleli su se na 'zakon šutnje', od njih je nemoguće i u 'offu' doći do nekih informacija.

Sada je već gotovo sigurno, vrlo brzo će bivši igrač Dinama postati i Kevin Theophile-Catherine (30). Francuskom stoperu koncem lipnja (točnije, do kraja sezone kad god se ona završi) istječe ugovor s 'modrima', a Theophile već dulje vrijeme odbija potpisati novu vjernost Dinamu. Dapače, Theophile se mjesecima 'nudio okolo', tražio neki prvoligaški angažman u Francuskoj gdje se s obitelji želio vratiti kući. A Dinamo mu je tu, cijelo vrijeme bio B opcija.

Pandemija korona virusa promijenila je stvari, Theophile više ne može računati na novi ugovor s Dinamom, nikako po istim ili a kamoli po njemu željenim poboljšanim uvjetima. Za to nema nikakve šanse, pa će Theophile vrlo brzo postati bivši. Dapače, veliko je pitanje žele li iskusnog stopera i dalje u Maksimiru, je li Uprava kluba i dalje uopće zainteresirana za njegov ostanak u klubu. Kako se nama čini, nema šanse.

Dinamovi nogometaši i dalje svakodnevno rade po programu koji im je, prije cijele situacije, složio sada već bivši kondicijski trener Dinama dr. Martin Mayer koji je svojedobno bio prvak i u vojnom pentatlonu (plivanje s preprekama, gađanje puškom, bacanje bombe u cilj i dalj, prepreke 500 metara i kros osam kilometara). Martin Mayer je igračima Dinama napravio individualne programe sve do sredine svibnja, a igrači ih se pridržavaju bez obzira što njega više nema u klubu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija