Obavijesti

Sport

Komentari 3

Thomas Gravesen s pištoljem za paintball pucao na suigrače

Thomas Gravesen s pištoljem za paintball pucao na suigrače
1

Danac je nogometnu karijeru završio 2009., preselio se s češkom ljepoticom Kamilom u Las Vegas gdje je postao uspješan poslovni čovjek i vrhunski igrač pokera

VIDEO

Thomas Gravesen (41) bio je prilično prepoznatljiva nogometna faca u drugoj polovici 90-ih i većim dijelom prvog desetljeća 21. stoljeća.

Danac je igra za HSV, Everton, Celtic, a probio se čak i do madridskog Reala. Na terenu tog ćelavog buldoga niste mogli promašiti.

Uostalom, jedini je trčao i kad je utakmica završila. Bio je i više nego solidan nogometaš, a njegov bivši suigrač iz Evertona James McFadden otkrio je da je Gravesen bio i - pomalo lud.

- Prije mog dolaska u Everton 2003. mislio sam da sam karizmatična osoba i jako dobar nogometaš. A onda sm upoznao njega... - rekao je McFadden.

Thomas Gravesen bio je poseban. Pogotovo na treninzima. Bio je noćna mora za trenere i suigrače u klubu.

- Jednom je došao s pištoljem za paintball i počeo pucati po suigračima. Čovjek je luđak - rekao je McFadden, koji je svjedočio mnogim ludostima bivšeg danskog reprezentativca.

- Klupski fizioterapeut trčao je s ozlijeđenim igračem kad je odjednom iskočio Gravesen i ispalio raketu u njega - prisjetio se škotski nogometaš.

Gravesena su navijači obožavali gdje god je igrao. Bespoštedni borac na terenu. Suigračima, pak, i nije bio previše drag. Nikad nisu znali što ih čeka idući dan na treningu.

- On je zaista lud. Čovjek kojeg ste izbjegavali. U situacijama jedan na jedan je fantastičan lik, ali kad je u grupi postaje noćna mora - kaže McFadden.

I izvan terena je Danac bio osebujan.

- Nije volio plaćati račune, nije se time htio baviti pa je stalno živio kod Leeja Carsleyja. Pazio je na novce, ljeti nije išao na luksuzna krstarenja ili slično, cijelo vrijeme bio je u Danskoj. Živio je kod mame u podrumu - ispričao je McFadden.

I nakon završene nogometne karijere 2009. Gravesen je ostao dosljedan sebi. Sa svojom češkom ljepoticom, suprugom Kamilom Persse otišao je u Las Vegas gdje uživa u mirovini i bankovnim računom na kojem se nalazi 90 milijuna eura.

Postao je poslovni čovjek i vrhunski igrač pokera. E, to je karijera...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića