Obavijesti

Sport

Komentari 53

Tko će drugi nego Payet: Bilića je poraza spasio sjajni Francuz

Tko će drugi nego Payet: Bilića je poraza spasio sjajni Francuz
1

Middlesbrough je šokirao domaćina u 51. minuti kada je Christian Stuani pogodio nakon kornera. Ipak, brzo su se Hammersi vratili preko sjajnog Francuza Dimitrija Payeta

VIDEO

Slaven Bilić je sa svojim momcima na Olimpijskom stadionu s Middlesbroughom odigrao 1:1 i tako uzeo tek četvrti bod u prvenstvu.

Bilić: Osjećam pritisak...

Nije krenulo dobro za Bilića jer je već u sedmoj minuti morao mijenjati Byrama koji se ozlijedio, a u igru je ušao Arbeloa. 

Middlesbrough je šokirao domaćina u 51. minuti kada je Christian Stuani pogodio nakon kornera. Ipak, brzo su se Hammersi vratili, a u 57. minuti je svoj ovosezonski prvijenac postigao Dimitri Payet i to prekrasnim solo prodorom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Samo 11 minuta kasnije Cheikhou Kouyate je zabio novi pogodak za West Ham, ali ga je sudac poništio. 

- Osjećam pritisak jer nisam zadovoljan s pozicijom u prvenstvu, zato jer smo nanizali četiri poraza, a to je ispod mojih standarda. Ali vjerujem u svoju momčad, ja sam veliki radnik.Iako danas nismo pobijedili, pokazali smo da je ova momčad još uvijek živa. Zajedno smo i to moramo malo češće pokazivati - rekao je Bilić poslije utakmice.

Chelsea prekinuo niz bez pobjede

Nakon tri utakmice bez pobjede, Antonio Conte je napravio važne promjene u momčadi Chelseaja i plan mu je potpuno uspio jer su s 2:0 slavili na gostovanju kod Hull Cityja.

Iz prve je momčadi ispao Branislav Ivanović, ponovno nije bilo ni Cesca Fabregasa, a od prve minute su zaigrali Moses i Alonso. Junak Chelseaja je ipak bio standardni član momčadi, Diego Costa koji je asistirao za prvi, a onda postigao i drugi pogodak na utakmici.

Costa je u 58. minuti pogodio desnu vratnicu, ali samo tri minute kasnije je Chelsea ipak poveo. Naturalizirani Španjolac je uposlio Williana koji je pospremio prvu loptu u mrežu Hulla.

Konačnih 2:0 Costa je postavio u 67. minuti kada je pokupio odbijanac nakon pokušaja Nemanje Matića.

Watford i Bournemouth su odigrali 2:2. Wilson u 31. minuti i King u 62. su bili strijelac za Bournemouth, dok su domaću momčad u igru vratili najprije Deeney u 50. minuti, a zatim i Success koji je postavio konačnih 2:2.

Sunderland i WBA su odigrali 1:1. Chadli je u 35. pogodio za vodstvo gostiju, ali se Sunderland vratio zahvaljujući Van Aanholtu koji je zabio u 83. minuti.

'Redsi' preokretom do bodova u Walesu

Liverpool je u prvoj utakmici 7. kola Premier lige slavio na gostovanju kod Swansaeja s 2:1, te privremeno došao na drugo mjesto, s dva boda manje od Manchester Cityja, ali i dva više od Tottenhama (koji sutra igra protiv Cityja) i Evertona.

Swansea je rano poveo, golom Fera u 8. minuti, da bi u nastavku gosti preokrenuli. Firmino je glavom u 54. izjednačio, a Milner iz jedanaesterca u 84. (izborio ga Firmino) zabio za 1:2. Da bi Van der Hoorn u 92. minuti promašio čisti zicer za 2:2!

Četvrta je to uzastopna pobjeda redsa, koji su zabili golova koliko i vodeći City. Dejan Lovren igrao je cijeli susret.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem