NBA: Philadelphia dobila Toronto | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 31

Jel' itko ima rješenje? Sjajni Embiid pomeo je Raptorse...

Jel' itko ima rješenje? Sjajni Embiid pomeo je Raptorse...
1

Philadelphia 76ersi pobijedili su Toronto Raptorse 116-95 u trećoj utakmici serije i poveli s 2-1. Na visokoj je razini bio Joel Embiid koji je u 28 minuta zabio 33 poena te imao 10 skokova i tri asistencije

VIDEO

Kada zaustavite Siakama i Leonarda, obavili ste većinu posla, mnogi su poručili igračima Philadelphije uoči polufinala istočne konferencije. Leonard je odigrao izvanrednu utakmicu, ali njih dvojica zabili su 'samo' 53 koša, a Phila je odnijela važnu pobjedu kod kuće (116-95) i povela u seriji na četiri pobjede, 2-1. 

Moćni dvojac Toronta u prvoj utakmici je zabio 74 koša i samo zahvaljujući njima Kanađani su poveli u seriji, ali ovaj put ni oni nisu mogli sve sami, a obrana Sixersa upravo se najviše okomila na njih dvojicu.

Sjajna Philadelphia napokon je uhvatila ritam, odigrali su jako dobro, a naročito u fazi obrane. A tko je bio najbolji? Tu je sve jasno. Joel Embiid odigrao je fantastičnu utakmicu i bilo ga je na svim dijelovima terena. Na kraju je zabio 33 koša uz 10 skokova, a odradio je samo 28 minuta. On je jedan od najboljih centara u ligi i kada je u formi, onda je stvarno nezadrživ. Raptorsi su se sučelili s tim i nisu baš dobro prošli. 

Naravno da ni Kamerunac ne može sam, odličan je bio i Jimmy Butler koji je zabio 23 koša, ali i skupio 9 skokova i podijelio 9 asistencija. 

Momčad Bretta Browna ušla je dizelaški u playoff, ali sada se polako dižu i odigrali su sjajno protiv Toronta koji je tijekom regularne sezone igrao možda i najbolju obranu u ligi, no dogodio se pad kod njih i to se polako vidi u jačim utakmicama.

Kod Raptorsa je Leonard ubacio 33 koša, dok je Siakam dodao 20.

Četvrta utakmica u seriji igra se za dva dana opet u Philadelphiji

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner