Obavijesti

Sport

Komentari 6

Seks skandali sportašica: Treba mi soba večeras, je li problem?

Seks skandali sportašica: Treba mi soba večeras, je li problem?

Plivačica Federica Pellegrini i njezin dečko, kolega iz reprezentacije, Fillippo Magnini imali su plan za Olimpijske igre u Londonu, apstinencija i čuvanje snage. Plan je propao kao Agrokor...

VIDEO

Imale smo mnogo kondoma, moje kolegice jedva su čekale da završe natjecanje. Nitko nije razmišljao o rezultatima, i ja sam potrošila sve kondome jer sam tada bila u vezi s kolegom iz reprezentacije, rekla je paragvajska bacačica koplja Leryn Franco koja je bila na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. i Londonu 2012.

Pokretanje videa...

Hrvatska na otvorenju OI 01:19

Na nedavno završenim Igrama u Tokiju seks je bio strogo zabranjen kao jedna od mjera u borbi protiv korona virusa, a organizatori su 160.000 kondoma podijelili sportašima tek na odlasku. S druge strane, pet godina ranije, bilo je kao u bordelu. Olimpijske igre u Rio de Janeiru bile su najpromiskuitetnije igre u povijesti. Organizatori su osigurali 450.000 kondoma za 10.500 sportašica i sportaša, što je 42 kondoma po čovjeku. 

- To je stvarno puno, ali nije to baš tako kako pričaju. Pa ispada da se ljudi samo seksaju u Olimpijskom selu - rekao je engleski veslač Zac Purchase, koji se umirovio na OI-ju u Londonu 2014. godine.

Te godine sportašice i sportaši dobili su 150.000 kondoma. Organizatori Igara u Londonu povećali su broj kondoma nakon kaosa u Pekingu četiri godine prije, kad su sportašice i sportaši imali 'samo' 100.000 kondoma.

- Vidjela sam ljude kako se seksaju vani, na travi, između zgrada... Ma posvuda - rekla je američka nogometna golmanica Hope Solo o svom iskustvu s Igara u Pekingu.

Talijanska plivačica Federica Pellegrini i njezin dečko, kolega iz reprezentacije, Fillippo Magnini imali su plan uoči Olimpijskih igara u Londonu, a on je bio apstinencija. No upravo su plivačice i plivači u Londonu bili na glasu kao najčešći u ljubavnim noćnim akcijama.

- Apstinencija? Ma nema šanse. Jesi li ti lud - odgovorila je Pellegrini na prijedlog svog dečka o suzdržavanju tijekom olimpijskih igara.

FINA World Aquatics Championships 2009

Fillippo Magnini htio se koncentrirati na Igre, no Federici su bile drugačije igre na pameti. Upravo su plivači i atletičari na glasu kao ljubavnici koji su najizdržljiviji. Obzirom na sport kojim se bave, nije ni čudno.

No nije baš sve tako kako opisuje Paragvajka s početka priče. Recimo, američke atletičarke Lauryn Williams i Alysia Montano u Olimpijskom selu tijekom Igara u Londonu organizirale su čitanje poezije svaku večer. 

- Došlo je preko 15 sportaša, bilo je i dečkiju - rekla je Montano.

Dečki na čitanju poezije? Dobro...

Ingrid se igrala s kajakašem pa završila zadnja

Treba mi soba večeras, jel problem, pitala je Brazilca Ingrid Oliveira partnericu s kojom nastupa u skokovima u vodu.

Ingrid je u posjet došao brazilski kajakaš Pedro Goncalves. Proveli su cijelu noć skupa, a Giovanna Pedrosa koja nastupa s Ingrid ostala je pred vratima. Njih dvije završile su zadnje u Rio de Janeiru. 

Brazilska javnost bila je bijesna.

- Svatko može pogriješiti - rekla je Ingrid.

 

📷 @danielle_robles

Objavu dijeli Ingrid Oliveira (@ingrid.oliveira96)

 

🍌

Objavu dijeli Ingrid Oliveira (@ingrid.oliveira96)

 

Sdds do verão !

Objavu dijeli Ingrid Oliveira (@ingrid.oliveira96)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu