Obavijesti

Sport

Komentari 6

Tomić: Papadopoulos će igrati poslije stanke, već je najglasniji na terenu, lider naše momčadi

Tomić: Papadopoulos će igrati poslije stanke, već je najglasniji na terenu, lider naše momčadi
4

Pratim sve bivše igrače Lokomotive, pa i i Majera i Ivanušeca koji su ranije otišli. Majer? On ove sezone potvrđuje neosporan kvalitet, a kad dobije još više prostora, i on će biti puno bolji...

VIDEO

Generalno, još nismo na nivou na kakvom bismo htjeli biti, ali vidimo napredak u momčadi. Siguran sam, uskoro ćeto gledati pravu Lokomotivu, kaže Goran Tomić (43).

Pokretanje videa...

Lokomotiva u Ligi prvaka 01:08

Istina, Lokomotiva “raste”, momčad s Kajzerice je u zadnje četiri partije dohvatila tri boda, a prošle nedjelje u Kranjčevićevoj ulici i remizirala (1-1) s Dinamom. Goran Tomić nastavak niza dobrih igara očekuje i ove nedjelje, kad njegovi “lokosi” gostuju kod Rijeke. Kako sam kaže, “europske Rijeke”.

- Da, zadnje su utakmice dokaz kako rastemo, mi smo i dalje momčad u slaganju, s nestrpljenjem očekujemo reprezentativnu pauzu. Mi velika očekivanja imamo već od dvoboja s Rijekom, ali bismo poslije pauze mogli biti pravi - priča nam Goran Tomić i dodaje:

- Rijeka igra na dva fronta, što je dosta teško i zahtjevno, ali Rijeka je na svojoj Rujevici uvijek - Rijeka. Mi ćemo tražiti svoju priliku za iznenađenje, u situaciji smo u kojoj nam svugdje trebaju bodovi.

Ipak, igrački kadar Lokomotive dosta je veći nego u prijašnjim utakmicama...

- Da, imamo dobrih vijesti, vraćaju nam se Pivarić, Kolinger, Kovačević, Acquah...

Lokomotiva je u posljednjim utakmicama predstavila nekoliko novih igrača, u HNL-u su se predstavili Chaija, Malikji, Tahiraj...

- Uvjeren sam da smo pogodili s ovim igračima, oni posljednjih mjeseci nisu imali kontinuitet i sad ‘rastu’. Evo, Chaija je i u pola sata protiv Dinama pokazao kvalitetu, bit će nam oni od velike koristi.

A kad će u pogon i Kyriakos Papadopoulos?

- On će već poslije reprezentativne stanke konkurirati za utakmice, vjerujem da će biti s nama već protiv Varaždina. Njegovo mentalno stanje je fantastično, on bi volio igrati u Rijeci, ali nije vrijeme. Iza njega je velika pauza. Srce bi htjelo, a tijelo ne da. Trenira s nama, vidi se da je pravi igrač. U njemu smo dobili lidera, to je igrač s gardom, pun je energije, vodi našu momčad, priča, glasan je na terenu.

Vaša je momčad i ove sezone predstavila nekoliko mladih aduta, 18-godišnji Nigerijac Ibrahim Aliyu zabio je Dinamu.

- To je poanta i cilj Lokomotive. Mi sve gradimo iz početka, a Aliyu je jedan od mladih igrača koji je priliku zaslužio radom na treninzima. Dobio je priliku te je iskoristio, to me čini vrlo zadovoljnim.

A pratite li bivše igrače, kako se razvijaju Kastrati, Jakić, Uzuni, Grbić...?

- Kako ne, sve ih pratim. Ma i Majera i Ivanušeca, koji su ranije otišli iz Lokomotive. Svi pokazuju veliki potencijal, ali i da će biti veliki igrači. Majer? On ove sezone potvrđuje neospornu kvalitetu, a kad dobije više prostora, i on će biti puno bolji - završio je Goran Tomić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja