Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Tomić: Posao pomoćnika me ne zanima, želim biti prvi trener!

Moji planovi vezani su isključivo uz mjesto prvog trenera, nakratko sam bio pomoćnik Svenu Goranu Erikssonu, no to je bilo isključivo zbog toga što se radilo o njemu. Želim biti prvi trener, rekao nam je Goran Tomić

RNK Split - NK Istra 1961
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
2 komentara

Hajduk je u potrazi za trenerom, a među brojnim opcijama visoko na ljestvici kotirala je ona po kojoj bi momčad preuzeo Edoardo Reja, a njegov pomoćnik bio Šibenčanin Goran Tomić, koji bi se pripremao za preuzimanje momčadi nakon Rejinog odlaska.

No, čini se da od te ideje neće biti ništa, javio nam se Goran Tomić i rekao kako svoju karijeru u budućnosti ne vidi kao pomoćni trener.

- Moji planovi vezani su isključivo uz mjesto prvog trenera, nakratko sam bio pomoćnik Svenu Goranu Erikssonu, no to je bilo isključivo zbog toga što se radilo o njemu. Želim biti prvi trener, samostalno odlučivati i voditi momčad, posao pomoćnika me ne zanima - jasan je Tomić te dodaje:

- Do prvog prosinca veže me ugovor s kineskim Shenzhenom, nakon toga ću odlučiti što i kako dalje. Imam ponuda iz Kine, Hrvatske i Austrije i sigurno ću prihvatiti jednu od njih. Ne bih želio da me se krivo shvati, nemam ništa protiv bilo koga, ali svoju karijeru želim razvijati u smjeru toga da budem prvi trener, da samostalno radim i odlučujem - zaključio je Tomić.

Naši partneri pišu
Message