Obavijesti

Sport

Komentari 26

Top 10 besplatnih: Feghouli, Ibrahimović, Lavezzi, Ivanović

Top 10 besplatnih: Feghouli, Ibrahimović, Lavezzi, Ivanović
3

S prvim danom iduće godine neki sjajni i skupi igrači mogu krenuti u pregovore s drugim klubovima s obzirom da im za šest mjeseci istječu aktualni ugovori

VIDEO

Zlatan Ibrahimović (34), Branislav Ivanović (31), Samir Handanovič (31)... To su samo neki od nogometaša koji će s prvim danom 2016. godine moći započeti pregovore s drugim klubovima. S obzirom da aktualni ugovori sa sadašnjim im klubovima traju još šest mjeseci, ti igrači u pregovore sa zainteresiranima mogu krenuti prvog dana zimskog prijelaznog roka. Izdvojili smo deset najvećih igrača koji bi na ljeto bez odštete mogli pojačati neke europske velikane iako vrijede milijune. Naravno, ukoliko ne potpišu nove ugovore.

Zlatan Ibrahimović (34) - 15 milijuna eura

Šveđaninu s krajem aktualne sezone prestaje vrijediti i aktualni ugovor s PSG-om. Jedan od najboljih napadača posljednjih desetak godina bit će bez ugovora i za njega će borba svakako biti najveća. Po Transfermarktu vrijedi 15 milijuna eura, no ono što on donosi momčadi u koju dolazi neprocjenjivo je.

Sofiane Feghouli (26) - 18 milijuna eura

Desno krilo Valencije najskuplji je igrač na ovoj listi, a samim time spada i u sam vrh najtraženijih. Gdje god dođe, a doći će besplatno, bio bi veliko pojačanje te velik gubitak za Valenciju.

Branislav Ivanović (31) - 17 milijuna eura

Desni bek Chelseaja našao se u nemilosti trenera Josea Mourinha, no kako je Jose bivši, tako bi i Ivanoviću moglo ponovno svanuti sunce. Iako spada u Chelseajeve legende posljednjih godina, čini se da bi na Stamford Bridgeu na ljeto mogle početi velike promjene. Jedan od onih koji će vjerojatno napustiti klub je i srpski branič.

Reuters/PIXSELL

Samir Handanovič (31) - 15 milijuna eura

Slovenski golman jedan je od najboljih u Serie A i jedan od rijetkih koji praktički mogu birati novu destinaciju. Vjerojatno čeka kraj sezone da vidi kako će Inter, koji je odličan ove godine, završiti na tablici Serie A.

Ever Banega (27) -  15 milijuna eura

Doista je pravo čudo da bi Sevilla bez odštete samo tako pustila Evera Banegu. Pogotovo ako se zna da u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 60 milijuna eura te klauzulu da mu se ugovor automatski produžuje za godinu dana kada u sezoni odigra 30 utakmica. Zasad ih je odigrao 15. Juventus stoji prvi u redu.

Ezequiel Lavezzi (30) - 12 milijuna eura

Još jedan igrač PSG-a na rubu da postane bivši stanovnik Pariza. Argentinac ne igra puno i vrlo vjerojatno će na ljeto napustiti klub. Najčešće se spominje povratak u Italiju koja mu navodno jako nedostaje od odlaska iz Napolija.

Miguel Veloso (29) - 7,5 milijuna eura

Portugalski defenzivni vezni u Dinamo Kijev je stigao iz Genoe 2012. godine. Čini se kako bi mu moglo biti dosta ukrajinske zime te da bi već s 1.1. mogao krenuti u potragu za novim klubom. Zainteresirani svakako ima.

Darijo Srna (33) - 5 milijuna eura

Hrvatski kapetan jedan je od onih koji su vjerni klubu do penzije. No problemi u Ukrajini te sve slabija momčad Šahtara Darija bi mogli natjerati da razmisli o promjeni kluba prije odlaska u mirovinu. Zainteresiranih ima, no pitanje je je li među njima i sam Srna.

REUTERS/PIXSELL

John Terry (35) - 4 milijuna eura

Legenda Chelseaja i europskog nogometa na kraju ove sezone mogao bi napustiti klub u kojem je stekao nogometno ime. Velike promjene u trenerskom kadru mogle bi utjecati i na 'leteću tvrđavu'. Kako Chelsea pada ove sezone, tako i igre kapetana nisu reprezentativne.

Gregory van der Wiel (27) - 9 milijuna eura

U PSG-u ne igra, a ime i cijenu na tržištu svakako ima. Dovoljno je mlad da razmišlja o klubu koji bi mu osigurao igre na najvišoj razini europskog nogometa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju