Obavijesti

Sport

Komentari 47

Nevistić heroj Varaždina, Rijeka ni s Čolakom ni Andrijaševićem nije uspjela zabiti na sjeveru...

Nevistić heroj Varaždina, Rijeka ni s Čolakom ni Andrijaševićem nije uspjela zabiti na sjeveru...
9

Varaždin i Rijeka odigrali su bez golova na sjeveru Hrvatske. Nakon prvog dijela bez šansi, u drugom se dijelu Rijeka s Čolakom i Andrijaševićem probudila, ali Ivan Nevistić je uvijek bio na pravom mjestu

U utakmici 28. kola Prve HNL Varaždin i Rijeka su igrali 0-0.

Pokretanje videa...

Stadion Varteksa 00:09

Iako nije bilo pogodaka, oba su sastava imala nekoliko izrazitih prilika, no domaćini nisu bili precizni, dok je goste u postizanju pogotka s par sjajnih intervencija spriječio njihov golman na posudbi u Varaždinu Ivan Nevistić.

U 32. minuti bila je sjajna šansa za Rijeku i njihovog Sterlinga koji nije precizno odgovorio na ubačaj Gorgona, iako je cijelo to poluvrijeme Varaždin stvarao više manjih, slabijih šansi i imao bolju kontrolu lopte preko terena. S druge strane, drugo je poluvrijeme donijelo i nova uzbuđenja. Tako je već početkom drugog dijela, Obregon je odlično istrčao uz loptu, prošao kroz dvojicu Riječana, ali onda poslao loptu  pretjerano lijevo.

Varaždin i Rijeka sastali se u 28. kolu HT Prve lige

Do kraja utakmice nizale su se prilike Riječana, ali Ivan Nevistić se bacao kamo god je trebalo. Vadio je loptu ispod prečke u letu, a potom 'skinuo' i pokušaj Čolaka iz blizine i to zaustavivši loptu na samoj gol liniji. 

Samir Toplak će sigurno biti zadovoljan prikazanim nakon poraza od Dinama u prošlom kolu, ali će vjerojatno i žaliti što barem jedna šansa nije ušla u mrežu. Simon Rožman će ipak malo 'grintati' na sastav koji je bio apsolutni favorit prije početka susreta, ali su u utakmicu ušli 'mlako kao kamilice'.

Varaždin i Rijeka sastali se u 28. kolu HT Prve lige

Pretposljednji Varaždin sada ima 18 bodova, jedan više od posljednjeg Intera iz Zaprešića, a jedan manje od osme Istre 1961, dok se treća Rijeka bodovno izjednačila s drugim Hajdukom, oba sastava imaju po 51 bod, 17 manje uz utakmicu više od vodećeg Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
28. kolo HNL-a 18:55 , Stadion Anđelko Herjavec
Varaždin
0 : 0
Rijeka
Sortiranje događaja
90+3'

Kraj! Ivan Nevistić je junak susreta i u posljednjem pokušaju Rijeke iz slobodnjaka bio je siguran i Varaždinu je donio vrijedan bod za ostanak u eliti domaćeg nogometa!

80'

Opet odlična šansa!  Nakon gužve u šesnaestercu domaćina, Murić puca s 15-ak metara, loptu s dva metra u gol želi skrenuti Čolak, ali Nevistić fantatično brani

75'

Gorgon je raspalio s 20 metara, ali je Nevistić vadi loptu ispod grede i to kako! Poletio je visoko toliko da je bio 'leteći Nevistić'... Bila su tu još dva udarca i velika gužva ispred gola domaćina, ali u svakoj situaciji je bio siguran mladi golman.

72'

Pires je opalio s lijeve strane, ali ravno u Nevistića koji je cijelu ovu utakmicu siguran u svim Rijekinim pokušajima na gol domaćina.

65'

Prilika za Rijeku! Lončar je poslao odličnu loptu na drugi kraj šesnaesterca gdje na loptu natrčava Murić, ali je neprecizan.Petković mijenja Mehdikhanija.

Komentari 47