Obavijesti

Sport

Komentari 197

Torcida vikala 'Bjelica, Srbine, čakija ti ne gine', HNS zatvorio sjevernu tribinu na Poljudu!

Torcida vikala 'Bjelica, Srbine, čakija ti ne gine', HNS zatvorio sjevernu tribinu na Poljudu!

HNK Hajduk kažnjen je kao recidivist zatvaranjem sjeverne tribine na jednoj utakmici i jedinstvenom kaznom od 30.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava i diskriminacije, objavio je disciplinski sudac Prve HNL

VIDEO

Bjelica, Srbine, čakija ti ne gine, vikala je Torcida Nenadu Bjelici nakon utakmice Osijeka i Hajduka (1-1) u 11. kolu HNL-a. I već tada bilo je jasno kako splitski klub čeka rigorozna kazna zbog sramotnog ponašanja njegovih navijača.

Pokretanje videa...

tuča VIDEO

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer je zbog reprezentativne stanke uzeo malo vremena kako bi zbrojio sve propuste, a danas je objavio kaznu. 

U 10. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Lokomotiva

- HNK Hajduk kažnjen je kao recidivist zatvaranjem sjeverne tribine na jednoj utakmici i jedinstvenom kaznom od 30.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) i diskriminacije (čl. 88. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Osijek - Hajduk. U 43. minuti navijačka skupina Torcida bacila je baklju na tartan stazu, a u 62. minuti na tribini zapalila 17 baklji. U izvješću časnika za sigurnost stoji sljedeće: Nakon utakmice tijekom davanja izjave na sjevernoj tribini nalazili su se navijači Hajduka koji su gospodinu Nenadu Bjelici, treneru NK Osijeka, uzvikivali “Bjelica Srbine, čakija ti ne gine…“ - piše u priopćenju.

U 3. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Sibenik

Hajduk će kaznu odslužiti u 13. kolu HNL-a kada na Poljud dolazi Gorica. Splićani tako nastavljaju puniti blagajnu HNS-a. Do sada su ukupno platili 167.000 kn, što je triput više nego svi ostali klubovi zajedno. Zbog opetovanog kršenja pravila, HNS je odrezao Hajduku najrigorozniju kaznu ove sezone.

Osijek ugostio Inter iz Zaprešića u posljednjem HT Prve lige

Osim Hajduka, žiro račun HNS-a podebljat će i Osijek. Osječani će zbog korištenja pirotehničkih sredstava i diskriminacije svojih navijača morati platiti 25.000 kn.

- Navijačka skupina Kohorta na istočnoj je tribini u 11. minuti zapalila jednu bljeskalicu, a u 72. minuti zapalila tri baklje i tri bljeskalice. Od 90. do 93. minute tribina istok skandirala je: “Pajaču, cigane!”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka