Obavijesti

Sport

Komentari 0

Torres i Gündogan vode City u borbu za vrh, Everton slavio

Torres i Gündogan vode City u borbu za vrh, Everton slavio

Sheffield United je i dalje jedini klub u Premier ligi bez pobjede u ovoj sezoni, ostao je na zadnjem mjestu sa dva boda. City je sad peti, ali ima još odigrati zaostalu utakmicu

VIDEO

Nogometaši Evertona upisali su četvrtu pobjedu u nizu u Premier ligi, te su izbili na drugo mjesto sa dva boda manje od vodećeg Liverpoola, koji u nedjelju dočekuje West Bromwich Albion. Everton je u subotu u gostima dobio Sheffield United s 1-0 pogotkom Gylfija Sigurdssona u 80. minuti.

Sheffield United je i dalje jedini klub u Premier ligi bez pobjede u ovoj sezoni, ostao je na zadnjem mjestu sa dva boda. 

 Manchester City je kod kuće rutinski svladao Newcastle s 2-0 pogocima İlkaya Gündoğana (14) i Ferrána Torresa (55), te je sada na petom mjestu, ali još treba odigrati zaostalu utakmicu protiv Aston Ville.

U derbiju 15. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je pobijedio Chelsea sa 3-1 ostvarivši prvu pobjedu u zadnjih osam kola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Topnici" su dočekali "Bluese" uzdrmani velikom rezultatskom krizom tijekom koje su potonuli na skromno 15. mjesto Premier lige sa svega tri boda više od zone ispadanja. Stoga nije potrebno posebno naglašavati koliko su domaćinu bili važni bodovi. Nagađalo se kako bi još jedan kiks mogao značiti i otkaz Mikelu Arteti.

U utakmici u kojoj nije imao pravo na pogrešan korak, Arsenal je odigrao odlično i posve zasluženo je slavio protiv blijedog gradskog suparnika koji je prvi udarac u okvir gola uputio tek u 85. minuti. 

Golove za Arsenal zabili su Alexandre Lacazette (34-11m), Granit Xhaka (44), te Bukayo Saka (56), dok je za Chelsea zabio Tammy Abraham (85). Gosti su u 90. minuti imali i kazneni udarac, no Bernd Leno je obranio slabo izvedeni udarac Jorginha. Mateo Kovačić je igrao prvo poluvrijeme za Chelsea.

U ranije odigranom susretu Leicester City i Manchester United su odigrali 2-2 pa je na King Power stadionu prekinut niz od 10 uzastopnih prvenstvenih pobjeda Uniteda u gostima.   

Aston Villa je pobijedila Crystal Palace sa 3-0, dok su Fulham i Southampton odigrali bez golova.

Villa je do pobjede stigla premda je od 45. minute igrala s igračem manje, a čak dva gola je zabila s igračkim deficitom. Domaćin je poveo u 5. minuti golom Bertranda Traorea, a u posljednjim trenucima prvog dijela Tyrone Mings je pocrvenio. No, u nastavku je Aston Villa zabila još dva gola, a strijelci su bili Kortney Hause (67) i Anwar El Ghazi (76).

U drugom susretu Fulham i Southampton su odigrali 0-0. Gosti su bili bliži pobjedi, imali su dvije sjajne prilike, jednom su pogodili okvir gola, a čak dva gola su im poništena nakon intervencije VAR-a

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi