Obavijesti

Sport

Komentari 51

Tottenham je razbio Liverpool, Lovren izašao već u 31. minuti

Tottenham je razbio Liverpool, Lovren izašao već u 31. minuti
1

Liverpool je doživio katastrofu na Wembleyju, Tottenham ga je pobijedio 4-1 i zadržao treće mjesto u Premiershipu. Dejan Lovren igrao je tek do 31. minute i bio (su)krivac za dva gola

VIDEO

U derbiju 9. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham je na Wembleyju pobijedio Liverpool 4-1, uz vrlo blijedu igru Dejana Lovrena kojeg je Jürgen Klopp izvadio iz igre već nakon pola sata.

Hrvatski reprezentativac bio je sukrivac za prvi gol Tottenhama u četvrtoj minuti te izravni krivac za drugi gol domaćina u 12. minuti. Nakon što je Liverpool smanjio, Klopp je reagirao i umjesto Lovrena uveo ofenzivnijeg igrača u nadi da će doći do izjednačenja, međutim gosti su u nastavku susreta primili još dva gola.

Tottenham je fantastično otvorio utakmicu i nakon 12 minuta vodio 2-0. Golijadu je otvorio sjajni Harry Kane već u četvrtoj minuti. Kieran Trippier je odličnom loptom prebacio Dejana Lovrena, a Kane je između Simona Mignoleta i Joela Matipa sjajno reagirao za 1-0. Nije dugo trebalo čekati na novi gol, već u 12. minuti bilo je 2-0 nakon neobjašnjive reakcije hrvatskog stopera.

Golman domaćeg sastava Hugo Lloris rukom je bacio loptu u kontru, a Lovren je gotovo na centru promašio loptu nakon čega je Kane jurnuo po krilu i ubacio u šesnaesterac gdje je Son Heung-Min poentirao za 2-0. Son je tri minute kasnije mogao i do drugog gola, no njegov udarac završio je na prečki.

Liverpool se vratio u život iz ničega. Jordan Henderson uputio je dugu loptu prema Mohamedu Salahu koji je iskosa pucao i od stative zabio za smanjenje rezultata. Nakon što je Liverpool smanjio, Klopp je reagirao i umjesto Lovrena uveo ofenzivnijeg igrača u nadi da će doći do izjednačenja, ali u sudačkoj nadoknadi prvog dijela Dele Alli je zabio za 3-1. Potop "redsa" nastavio se u 56. minuti novim golom Kanea.

U 66. minuti je Liverpool mogao smanjiti, no Lloris je Coutinhov udarac odbio u stativu. Zanimljivo, Tottenham je trebao čak 90 udarca kako bi zabio prva tri gola na Wembleyju, ali i svega osam udaraca za nova tri gola.

Na vodeće tri pozicije su Manchester City s 25 bodova te Manchester United i Tottenham s po 20 bodova. Liverpool je tek deveti s 13 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića