Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

Tragična vijest pogodila Kaštel Stari: Preminuo mladi veslač

Bio je, štoviše, i predsjednik veslačkog kluba čiji je član bio te inženjer morskog ribarstva. Posljednju je utrku u životu odveslao u lipnju prošle godine kada je zbog posljedica prometne nesreće morao prekinuti karijeru

Foto: HVK Marina Kaštela
30 komentara

Tragična vijest pogodila je prije nekoliko dana Kaštel Stari. Mladi veslač Toni Čavka (23) iznenada je izgubio život na blagdan svetog Nikole.

Član HVK-a Marina Kaštela od milja zvan Bebi preminuo je od posljedica srčanih problema, prenijela je Slobodna Dalmacija.

Tijekom svog kratkog života Toni je ostvario velike veslačke uspjehe, dovoljno je samo reći da je u kolekciju skupio 150 medalja i odličja. Pet je puta bio prvak Hrvatske, osvojio je svjetsku juniorsku broncu u četvercu te dvije europske u četvercu i osmercu.

Preživio prometnu nesreću

Bio je, štoviše, i predsjednik veslačkog kluba čiji je član bio te inženjer morskog ribarstva. Posljednju je utrku u životu odveslao u lipnju prošle godine kada je zbog posljedica prometne nesreće morao prekinuti karijeru. Preživio je to, ne i ovo.

- Svi smo ga voljeli. Bio je miran momak, ali lider. U svakoj posadi, u svemu čime se u životu bavio bio je rođeni vođa - rekao je dopredsjednik kaštelanskog veslačkog kluba Petar Novak.

- Bio mi je kolega u veslanju, nekoliko godina mlađi od mene, ali i moj veliki prijatelj. Svih nas je ovo ubilo, bio je ogroman sprovod, tuga velika.

Komemoracija za preminulog mladića i veslača održat će se danas (srijeda) u restoranu Nautic u Marini Kaštela s početkom u 17 sati.

Naši partneri pišu
Message