Obavijesti

Sport

Komentari 27

Tramezzani: Igrači su vidjeli da nema razlike protiv top ekipe; Bjelica: Pragmatični smo? Neka!

Tramezzani: Igrači su vidjeli da nema razlike protiv top ekipe; Bjelica: Pragmatični smo? Neka!

Momčad dobro igra defenzivno, momci se bore i daju sve od sebe na terenu. To je preduvjet za ovakve rezultate. Stručnjaci kažu da je to pragmatičan nogomet, ali ja kažem: "Neka tako bude"!, kaže Bjelica

VIDEO

Nogometaši Osijeka srušili su Hajduk u Gradskom vrtu s 2-0 pa stigli do devete uzastopne domaće pobjede. Drugim riječima, Bjelica još ne zna za poraz na domaćem terenu otkako je stigao pa je bio vrlo zadovoljan nakon još jedne pobjede kojom je preuzeo prvo mjesto HNL-a ispred Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Osječana

Pokretanje videa...

Bjelica i Osječani slave 00:59

- Prije svega bih čestitao svojoj momčadi na pobjedi i dobroj utakmici. Pobjedu smo zaslužili i situacija s Mujakićem nam je pomogla, ali bili smo momčad koja je bila bolja i imala bolje prilike i poluprilike. Sve govori to da smo jednu momčad kao Hajduk ostavili na samo jednoj prilici iz prvog poluvremena - rekao je trener Osijeka pa dodao i riječ o sjajnom golu Kleinheislera:

- Utakmica je bila lijepa za gledati, živa, s lijepim tempom i za njih i za nas. Čestitam Kleinheisleru na stvarno lijepom zgoditku, ali i cijeloj momčadi.

Osijek igra zaista dobro i već šest utakmica u Gradskom vrtu nije primio gol (Dinamo, Šibenik, Varaždin, Istra, Belupo, Hajduk).

- Momčad dobro igra defenzivno, dobro stoji, momci se bore i daju sve od sebe na terenu. To je preduvjet za ovakve rezultate, da imamo disciplinu. Stručnjaci kažu da je to pragmatičan nogomet, ali ja kažem: "Neka tako bude"!

Osijek se sada odvojio od Dinama i ima tri boda prednosti. 'Modri' u nedjelju gostuju kod Istre, a onda u idućem kolu slijedi veliki derbi između Osijeka i Dinama.

- U toj utakmici ulog će biti tri boda, ali ništa neće biti riješeno. Još puno se ima igrati do kraja. Mi ćemo se pripremiti i htjeti pobjedu, naravno.

S druge strane, trener Hajduka Paolo Tramezzani nije bio previše zadovoljan. Otkako je došao na klupu ostvario je dvije pobjede i tri poraza u pet utakmica. Gubio je od Dinama, Lokomotive i sada Osijeka, a dobio je Šibenik i Istru.

- Nakon crvenog kartona balans igre se promijenio. Probali smo kontrolirati i htjeli prosljeđivati loptu u brzom ritmu, ali nismo uspjeli. Šteta je što smo morali igrati s igračem manje 45 minuta protiv jedne od najboljih momčadi u ligi, za to još uvijek nismo spremni.

Hajduk će se sada zaputiti u Opatiju gdje će se pripremati za derbi s Rijekom. Tu Tramezzani vidi priliku za bolje upoznavanje i dodatno poboljšanje.

- Mislim da postoji određeni progres, ali za sve treba vremena. Očekujem svojevrsnu stanku i vrijeme kada ću imati dodatan rad s momčadi i tada bi sve trebalo biti bolje.

- Za nas je svaka utakmica bitna. Sve respektiramo, ali ovakva utakmica je bitna za igrače. Da vide da nema toliko velike razlike protiv top momčadi. Trebali smo kontrolirati neke situacije bolje, ali u nekima nismo uspjeli. No, izvući ćemo neke pozitivne stvari iz ove utakmice. Sve vrijeme trebamo iskoristiti da se bolje upoznamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi