Obavijesti

Sport

Komentari 293

Krstanović opet zabio Hajduku: Splićani ponovno dobili crveni, Livaja ne igra protiv Dinama

Krstanović opet zabio Hajduku: Splićani ponovno dobili crveni, Livaja ne igra protiv Dinama
7

Dva tjedna nakon posljednje utakmice Slaven Belupo i Hajduk opet su odigrali bez pobjednika, u Koprivnici je završilo 1-1. Poveo je Hajduk, pa pocrvenio Todorović, a izjednačio Krstanović. Livaja je, pak, izgubljen za derbi s Dinamom

U susretu 30. kola Prve HNL Slaven Belupo i Hajduk su u Koprivnici odigrali 1-1, kao i prije dva tjedna na Poljudu kada je završilo 2-2. Tada se domaćin spasio poraza Umutovim golom za 2-2 u petoj minuti nadoknade. I ovoga puta je Hajduk bio na rubu poraza, ali je s igračem manje osvojio bod.

Hajduk je poveo u 9. minuti golom Kristiana Dimitrova glavom nakon ubačaja Skorupa.

Slaven Belupo i Hajduk sastali se u 30. kolu HT Prve lige

Slaven je bio korak do izjednačenja u 24. minuti, međutim, Kalinić je obranio Knollov udarac. U posljednjim trenucima prvog dijela domaćin je imao još jednu sjajnu priliku, ponovo je pucao Knoll, ali je s crte izbio Todorović.

Prvu priliku u nastavku imali su gosti u 54. minuti. Teklić je proigrao Umuta koji je pucao, ali pored gola.

Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 60. minuti kada je Todorović zaradio crveni karton i Hajduk je pola sata prije kraja susreta ostao s igračem manje.

Slaven Belupo i Hajduk sastali se u 30. kolu HT Prve lige

Samo šest minuta kasnije Slaven je izjednačio, a pogodak je postigao Krstanović. Bio je to njegov već 17. gol protiv Hajduka u karijeri.

Posljednju priliku na utakmici imao je domaćin u petoj minuti sudačke nadoknade, no Glavčić nije uspio zabiti iz slobodnog udarca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
30. KOLO HNL-A 19:05 , KOPRIVNICA
Slaven Belupo
Krstanović 66'
1 : 1
Hajduk
Dimitrov 9'
Sortiranje događaja
90+8'

Kraj u Koprivnici! Slaven - Hajduk 1-1.

90+7'

Po tko zna koji put Kalinić vadi lopto koja je išla oko grede. Glavčić je iz slobodnog udarca probao sa 17 metara.

90'

Još pet minuta sudačke nadoknade. Lulić je izveo slobodan udarac, koji je ispao udarac, a Kalinić je to još jednom izvadio ispod grede.

85'

Još je malo ostalo do kraja, Slaven pokušava doći do tri boda, Hajduk obraniti se i osvojiti i taj jedan koji još ima u rukama.

75'

Mijenja Tramezzani na sve strane, nakon Micka Ševelja kojeg je uveo umjesto Skorupa, prije nego je Todorović dobio crveni, sada je izvadio Teklića i Umuta, a uveo Atanasova i Kačaniklića.

Komentari 293