Obavijesti

Sport

Komentari 21

Transfer bomba! Wan-Bissaka prelazi u United za 50 mil. €

Transfer bomba! Wan-Bissaka prelazi u United za 50 mil. €
3

To je drugi Man Unitedov ljetni transfer nakon dolaska Daniela Jamesa iz Crystal Palacea za 16.5 milijuna te peti najveći u klupskoj povijesti. Najskuplji su: 1. Pogba, 2. Lukaku, 3. Di Maria i 4. Fred

VIDEO

Engleska je na U-21 Euru protiv Francuske preživjela dva penala za protivnike i pola sata s igračem manje, a pala je nakon gola kojeg su sami sebi zabili u 95. minuti.

Englezi su ispali sa Eura zajedno s Hrvatskom, a za tog dečka koji je zabio autogol Manchester United će ovih dana, javlja BBC, Crystal Palaceu iskrcati 50.000.000 €.

England U21 v France U21 - UEFA European Under-21 Championship - Group C - Dino Manuzzi

Radi se o desnom beku, ima 21 godinu, ime mu je Aaron Wan-Bissaka. To je drugi Unitedov transfer ovog ljeta. Prije Wan-Bissake doveli su i njegovog vršnjaka, velško 'krilo' Daniela Jamesa za kojeg su Swanseaju platili 16,5 milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

United na ovom mercatu zasad podsjeća na onaj Dinamo iz 2004/05-e koji je krenuo kupovati mlade reprezentativce (Danijel Pranjić, Goran Ljubojević, Mario Lučić, Marijan Buljat...), a završio u 'Ligi za bedaka'.

Inače, 50 milijuna za Wan-Bissaku je peti najveći transfer u klupskoj povijesti. Zasad najskuplji su Paul Pogba, Romelu Lukaku, Angel Di Maria i Brazilac Fred.

Wan-Bissaka će na Old Traffordu zarađivati osam puta više nego u Crystal Palaceu: imat će zajamčenih 90.000 € tjedno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...