Obavijesti

Sport

Komentari 0

Traorea mažu uljem za bebe da mu stoperi opet ne iščaše rame

Traorea mažu uljem za bebe da mu stoperi opet ne iščaše rame

Prebrz je za čuvare. Vuku ga i čupaju dok juri pored njih. Tako se dogodilo iščašenje ramena, a da bi ga zaštitili ruke mu mažemi dječjim uljem. Tako će ga sigurno teže dohvatiti, tvrde u Wolvesima

VIDEO

Cijelu se sezonu bili jedno od najugodnijih iznenađenja cijele lige. Wolverhampton s portugalskim pečatom. Trener Nuno Espirito Santo (46), igrači Joao Mutinho, Diogo JotaRuben Neves, Rui PatricioPedro NetoDaniel PodenceRuben Vinagre, Bruno JordaoRoderick Miranda... Kolonija.

U zadnjem kolu trebao im je samo bod da se dočepaju sedmog mjesta i Europske lige, ali Chelsea i Mateo Kovačić rutinski su ih riješili sa 2-0, sebi potvrdili Ligu prvaka, a Wolvesa izbacili iz Europe.

POGLEDAJTE VIDEO: Wolves prije zadnjeg kola

Pokretanje videa...

Wolverhampton 01:43

Najveće zvijezda momčadi, žestoko lansirana ove sezone, nije bio nijedan od 'sto' Portugalaca nego Španjolac malijskog porijekla, nabildani sprinter s desnog boka - Adama Traore (24). Barcelonina škola, idealan na desnom boku za Nunovih 3-4-3 i... Tenk s motorom Ferrarija.

Wolverhampton Wanderers v Crystal Palace - Premier League - Molineux

Dečko sjajan na lopti ('made in La Masia'), a toliko brz da mu je protivnik jednom iščašio rame pokušavajući ga zaustaviti u prodoru. Pa su se Wolvesi dosjetili jadu i posegnuli za (valjda regularnim) dodatkom. Prije, a i za vrijeme utakmice Katalonca mažu - uljem za bebe:

Četiri puta mu je 'odlazilo' rame u zadnjih osam mjeseci nakon protivničkih startova.

- Prebrz je za čuvare. Vuku ga i čupaju dok juri pored njih. Tako se dogodilo iščašenje ramena, a da bi ga zaštitili ruke mu mažemo dječjim uljem. Tako će ga sigurno teže dohvatiti - objasnio je jedan od ljudi iz kluba engleskim medijima.

Nije im pomoglo kod Chelseaja, ali bi moglo pomoći da Traore ostane zdrav, a s ugovorom do 2023. i cijenom koja raste naočigled, čovjek će prije ili kasnije izlaznim transferom do vrha napuniti blagajnu Wolverhamptona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka