Obavijesti

Sport

Komentari 244

Novi 'modri' žestoko pogriješio, Osijek se izjednačio s Dinamom!

Novi 'modri' žestoko pogriješio, Osijek se izjednačio s Dinamom!
7

Osijek je dominantno došao do pobjede nad Rijekom (2-0) u 22. kolu Prve HNL. Oba gola zabio je sjajni Ramom Mierez, a Osječani su se s nova tri boda opet izjednačili s Dinamom na ljestvici

Osijek je bio konkretniji i opasniji i posve zasluženo je stigao do novih bodova, a junak susreta bio je dvostruki strijelac Ramon Mierez (25, 70).

Pokretanje videa...

Bjelica i Osječani slave 00:59

Bjeličinoj momčadi ovo je bio treći derbi zaredom nakon pobjede nad Hajdukom i poraza od Dinama prije tjedan dana, te šesta pobjeda u zadnjih sedam kola, dok je Rijeka je u zadnjih sedam kola upisala samo jednu pobjedu.

Domaćin je već u petoj minuti mogao do vodstva, Silva je ubacio, a Miloš pucao glavom i pogodio desnu vratnicu. Lopta se odbila prema Mierezu, no Argentinac se nije najbolje snašao. Ipak, 15 minuta kasnije Mierez je bio precizan pogodivši za vodstvo. Ubacio je Jugović iz kornera, Škorić je prebacio loptu do Miereza koji je glavom zabio za 1-0.

U drugom dijelu nije bilo previše uzbuđenja sve do 70. minute kada je Osijek udvostručio svoje vodstvo nakon velike pogreške gostujućeg vratara.

Osijek i Rijeka sastali se u 22. kolu HT Prve lige

Novi dinamovac Ivan Nevistić je na jednu dugačku loptu izašao iz kaznenog prostora, te je pokušao izbiti, no loše ju je zahvatio što je iskoristio neumorni Mierez i lagano zabio za 2-0 na prazan gol.

Osijek se ovom pobjedom bodovno izjednačio s Dinamom, oba kluba imaju po 48 bodova, no "Modri" imaju bolju razliku pogodaka i susret manje.

Osijek i Rijeka sastali se u 22. kolu HT Prve lige

Gorica je treća sa 43 boda, dok je Rijeka na četvrtoj poziciji sa 32 boda. Slijede Hajduk (26), Šibenik (25)...

Posljednje mjesto drži Istra 1961 sa 14 bodova, četiri manje od Lokomotive na devetoj poziciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. HNL, 22. kolo 15:00 , Gradski vrt, Osijek
Osijek
Mierez 25', 70'
2 : 0
Rijeka
Sortiranje događaja
90+5'

Kraaaaaaaaaaaaaaaj. Osijek je i po drugi put ove sezone pobijedio Rijeku i to jednako uvjerljivo. Ovaj put je bilo 2-0, a fantastičan je bio Ramon Mierez koji je zabio dva gola. Drugi mu je pak poklonio novi igrač Dinama Ivan Nevistić koji je izletio s gola pa neshvatljivo promašio loptu i servirao ju Argentincu koji ju je poslao u praznu mrežu

Osječani su se s nova tri boda izjednačili s Dinamom na vrhu s utakmicom više.

89'

Vidjeli smo tek prvi žuti karton na utakmici. Zaradio ga je Domagoj Pavičić.

82'

Traže penal Osječani! Pao je Mierez u riječkom petercu nakon duela s Arsenićem koji ga je povukao za ruku, ali Strukan je odmah pokazao da se igra nastavlja...

79'

Zamjena kod Osijeka. Ušao je Jurčević umjesto Silve, a raspoloženog i danas odličnog Kleinheislera zamijenio je Pilj. 

79'

Zaista odličan Osijek gledamo danas. Kompaktni i sigurni u obrani, kontrolirali su veći dio susreta. Nije bilo puno prilika, ali zato je realizacija na fantastičnoj razini. Bile su tri velike šanse, a dvije su domaćini iskoristili i imaju velikih 2-0. Teško to može Rijeka stići obzirom da baš ništa nismo vidjeli od nje.

Bjelica je svojom koncepcijom totalno zaustavio napad momčadi Simona Rožmana koji očito nema recept za rušenje Osijeka...

Komentari 244