Obavijesti

Sport

Komentari 11

Trener Belupa oduševio sve: 'Dođite sutra u kafić. Konobarit ću i počastiti vas sve kavom...'

Trener Belupa oduševio sve: 'Dođite sutra u kafić. Konobarit ću i počastiti vas sve kavom...'

Želim da se dodatno zbližimo, pričamo o prošlosti i budućnosti i zajedno idemo naprijed, rekao je oduševljeni Stipić nakon prve pobjede Slaven Belupa u novoj sezoni HNL-a...

VIDEO

On je sve, samo ne običan trener. Tomislav Stipić (41) je u HNL stigao kao potpuna nepoznanica i sjeo na klupu Slaven Belupa, a onda se pokazao kao sjajnim izborom za koprivničkog prvoligaša te uz to donio posebnu energiju i osobnost u hrvatski nogomet.

Pokretanje videa...

Trening 'vatrenih' uoči Francuza 01:35

Belupo je u sedmom kolu došao do prve pobjede u HNL-u ove sezone, a utrpali su pet komada Istri (5-1). Tri boda su napokon tu nakon četiri remija i dva poraza, a sjajni Stipić je to odlučio proslaviti na svoj način.

- Pozivam sutra od 12 do 20 sati sve naše navijače u Kavanicu gdje ću konobariti i počastiti kavom onoga tko dođe. Želim da se dodatno zbližimo, pričamo o prošlosti i budućnosti i zajedno idemo naprijed - poručio je trener Belupa nakon utakmice.

Dinamo i Slaven Belupo sastali se u 5. kolu HT Prve lige

Koprivničani ga obožavaju zbog iskrenosti i energije kojom pršti, a ubrzo su ga zavoljeli i brojni fanovi hrvatskog nogometa. Skače i luduje uz svoj prostor od prve do zadnje minute, a često iznenadi i sa svojim izjavama.

Rodio se u Tomislavgradu, ali već s 11 godina otišao je u Njemačku. Školovao se za stolara, radio jedno vrijeme na baušteli, a onda odlučio: Moj put je nogomet! 

A njegova trenerska karijera počela je jednom šamarčinom. Supruzi Luciji rekao je da želi postati veliki trener, a onda je dočekao:

- Lucija je razrogačila oči te mi opalila šamar uz riječi, ti si doista lud, i okrenula se na peti - govorio nam je Stipić o svojim trenerskim počecima prije 14 godina.

Rijeka i Slaven Belupo sastali se u 7. kolu HT Prve lige

Na početku svoje trenerske karijere probijao se kroz njemačke niželigaše, 2019. godine vodio švicarskog velikana Grasshoppersa, a onda ove godine došao u Slaven Belupo.

- Svaki dan otkad sam u Koprivnici uživam s ljudima, pogotovo igračima. Bio je pun pogodak doći ovdje. Kad sam dolazio, nisam znao ništa. Ni klub ni svoje ni protivničke igrače. Upustio sam se u to, vukla me je činjenica da sam Hrvat, da volim Hrvatsku i došao sam krenuti s ljudima koje zateknem i prema njima se priviknuti - rekao je Stipić.

Navijače je već oduševio, a sada će ga imati priliku puno bolje upoznati uz šalicu kave koju će im upravo on poslužiti...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe