Obavijesti

Sport

Komentari 9

Trener Genka: Bili smo bolji i bliže pobjedi. Ovo je putokaz

Trener Genka: Bili smo bolji i bliže pobjedi. Ovo je putokaz

Plan je bio da Ike Ugbo igra od početka utakmice. Onuachu se nije najbolje osjećao još u hotelu pa je procijena liječnika bila da preskoči večerašnju utakmicu, otkrio je Van den Brom

VIDEO

Jako smo dobro igrali, igrači su imali kontrolu nad loptom tijekom cijele utakmice. Naša dodavanja nisu bila precizna. Pogriješio je Mark McKenzie. Ukazivali smo na te situacije u videoanalizi uoči utakmice, došlo je do greške u komunikaciji između dva stopera. Baš nepotreban gol. Bolji smo bili i u drugom poluvremenu, bili bliže pobjedi, ali nismo iskoristili nekoliko prilika, rekao je John van den Brom, trener Genka.

Pokretanje videa...

Dinamo uoči Rapida VIDEO

Belgijci su remijem u Maksimiru (1-1) ostali u igri za drugo mjesto u Europskoj ligi, za što će im trebati pobjeda protiv Rapida u zadnjem kolu 9. prosinca i poraz Dinama kod West Hama u Londonu.

Zašto nije igrao Paul Onuachu?

- Plan je bio da Ike Ugbo igra od početka utakmice. Onuachu se nije najbolje osjećao još u hotelu pa je procijena liječnika bila da preskoči večerašnju utakmicu - kazao je trener Genka.

Je li ovaj rezultat važan za nadolazeće dvije utakmice, hoće li vam dati samopouzdanje za susrete u ligi i kupu?

- Svakako je važan rezultat. Znamo da smo u teškoj situaciji. Vidjeli smo večeras da možemo kreirati šanse i igrati puno bolje i možda je to putokaz za sljedeće utakmice. Dali smo sve od sebe.

Možete li opisati kakav je osjećaj bio zabiti gol?

- Kad sam došao do lopte, znao sam što trebam napraviti, zakucati loptu u mrežu. Želim igrati svaki tjedan, ali moram biti strpljiv i čekati na svoju priliku - rekao je Ike Ugbo.

Je li vam teško što ne igrate često, Paul Onuachu trebao je igrati od prve minute?

- Nisam se nikad u karijeri našao u takvoj situaciji, ali što je tu je. Na meni je da igram i u utakmicama dajem sve od sebe - zaključio je nigerijski napadač.

Što je pošlo po zlu kod gola Dinama?

- Kad igraš obranu, moraš biti svjestan svoje okoline. Vidio sam bočnog igrača kako dolazi, ali nažalost, zakasnio sam, to je nogomet. Preuzimam svu odgovornost za taj primljeni gol, ali cijela momčad stoji iza mene. Pokušao sam, ali bio sam previsoko u formaciji. Gol ide meni na dušu - priznao je američki branič Mark McKenzie.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome