Obavijesti

Sport

Komentari 27

Trener Rome najavio je Ćorićev debi u Serie A: Igrat će na krilu

Trener Rome najavio je Ćorićev debi u Serie A: Igrat će na krilu
1

Ćorić je u Romu prešao ovog ljeta za oko 5 milijuna eura iz zagrebačkog Dinama u kojem je igrao na poziciju ofenzivnog veznog iza napadača te bi najavljena uloga na krilnoj poziciji bila novost u karijeri

VIDEO

Roma sutra u 18:00 sati gostuje kod Torina, a prema svemu sudeći Ante Ćorić debitirat će u Serie A već u prvom kolu.

- Javier Pastore i Bryan Cristante su došli u klub u dobrom stanju pa bi sutra obojica mogla zaigrati, dok Antu Ćorića planiram koristiti na poziciji krila - rekao je trener Rome Eusebio Di Francesco.

Podsjetimo, Ćorić je u Romu prešao ovog ljeta za oko 5 milijuna eura iz zagrebačkog Dinama u kojem je igrao na poziciju ofenzivnog veznog iza napadača te bi najavljena uloga na krilnoj poziciji bila novost u karijeri.

Osim o 21-godišnjem Hrvatu, Di Francesco je pričao i o zamjeni za Alissona Beckera koji je transferom u Liverpool postao najskuplji vratar u povijesti, dok ga par tjedana kasnije nije srušio odlazak Courtoisa u Real Madrid.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Teško će ga biti zamijeniti jer se radi o, lako moguće, i najboljem vrataru svijeta u ovom trenutku. Zamijenit će ga švedski vratar Robin Olsen.

- Dojma sam kako je Serie A puno jača ove sezone, pogledajte samo koja su sve pojačanja stigla! Zadovoljan sam našim prijelaznim rokom, a postoji mogućnost i da nas još neki igrači napuste - rekao je Romin trener, misleći prije svega na Gonalonsa koji je na pragu prelaska u Sevillu, pa se osvrnuo na prijedloge o odgodi cijelog kola usred đenovske tragedije:

- Igrat ćemo iz časti prema sportu i na taj način liječiti rane. A da nema utakmica, ljudi bi otišli na plažu ili u šoping!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića