Obavijesti

Sport

Komentari 0

Trener Varaždina: Jedva čekam da završi prijelazni rok. Brodić je usredotočen na Varaždin

Trener Varaždina: Jedva čekam da završi prijelazni rok. Brodić je usredotočen na Varaždin
5

Capone je kratko s nama. Vidi se da zna i da je prošao Milanovu školu nogometa, no on godinu i pol dana zbog ozljede nije igrao i trebat će mu još jedno vrijeme za prilagodbu, komentirao je Kovačević novo pojačanje

VIDEO

Leon Belcar (21) postigao je prvijenac u dresu Varaždina u SuperSport HNL-u  protiv Hajduka. No, njegov gol nije bio dovoljan jer su Varaždinci rezultatom 2:1 doživjeli prvi ovosezonski poraz.  

Varaždin: Livaja se za 30. rođendan počastio asistencijom u 2:1 pobjedi Hajduka nad Varaždinom

- Naravno da sam sretan zbog gola. Hvala šefu Kovačeviću i upravi što je vjerovala u mene i nadam se da je ovo tek početak – istaknuo je Belcar koji je nakon odlaska Teklića u Trabzonspor dobio desetku na leđima.  

VIDEO Pogledajte rođendansku asistenciju Livaje i kako je Leon Dajaku srušio Varaždince u 86.
VIDEO Pogledajte rođendansku asistenciju Livaje i kako je Leon Dajaku srušio Varaždince u 86.

- To je velika odgovornost, ali i meni poticaj da još više radim - istaknuo je Belcar koji ove sezone igra na poziciji iza napadača, a prošle sezone trener Kovačević više ga je koristio na poziciji osmice ili šestice.  

VIDEO Dajaku srušio Varaždin! Livaja majstorski asistirao na 30. rođendan, golčina Belcara
VIDEO Dajaku srušio Varaždin! Livaja majstorski asistirao na 30. rođendan, golčina Belcara

- Mogu pokriti više pozicija, no od malena igram tu desetku. Tu se najbolje osjećam. Naravno još uvijek ima prostora za napredak. Moramo još popraviti igru u fazi obrane i poraditi na agresivnosti - otkrio je Belcar koji se okreće utakmici Rijeke.

Varaždin i Slaven Belupo sastali se u 2. kolu SuperSport HNL-a

 

- Rijeka je igrala tešku utakmicu protiv Lillea u europskom natjecanju, no riječ je o ekipi s vrlo širokim rosterom, koja je s novim trenerom Sopićem dobila novu energiju, tako da idemo se potući na Rujevicu za tri boda – dodao je Belcar.  

Kovačević: Želim da Varaždin igra poput Rijeke

Trener Mario Kovačević na Rujevici jedino neće moći računati na Marina Pilja koji ima problema s ramenom i morat će na magnetsku rezonancu, a zbog ozljeda već dulje vrijeme u kadru neće biti Lamine Ba i Domagoj Drožđek.  

- Čestitam Rijeci kako je odigrala protiv Lillea. Osobno bih želio da tako moja ekipa igra protiv jačih protivnika. Svaka im čast, šteta što nisu prošli u skupine Konferencijske lige. Baš mi je žao. No, izjave protiv utakmica da se okreću Varaždinu govore da nas čeka opaka utakmica. Ako ćemo na Rujevicu ići s pomisli da su oni umorni, bolje da ne idemo. Riječ je o ekipi s vrlo širokim kvalitetnim kadrom, s dobro uhodanim mehanizmima u igri, no mi se nadamo pozitivnom rezultatu – dodao je Kovačević.  

Varaždin i Rudeš susreli u u 4. kolu Prve HNL

U nacionalnim medijima pričalo se o mogućem odlasku Frana Brodića, prvog strijelca varaždinskog sastava. Spominjali su Rijeka, Osijek, pa čak i Dinamo.  

- Jedva čekam da završi prijelazni rok. Razgovarao sam s Franom. On je mnogo toga prošao dosad u nogometnoj karijeri. Svjestan je cijele situacije, no apsolutno je fokusiran na Varaždin i uopće ga to ne remeti. Naravno, osobno bih volio da ostane i predvodi našu ekipu – istaknuo je Kovačević.  

Pobjedom nad Varaždinom Gorica osigurala ostanak u HNL-u

Posljednja pojačanja varaždinskog sastava su veznjak David Mistrafović i ofenzivni veznjak Andrea Capone koji je prošao Milanovu školu.  

- David je već dulje vremena s nama i protiv Rijeke će sigurno dobiti priliku. Sigurno će nam biti od velike pomoći ove sezone, što se tiče Caponea on je kratko s nama. Vidi se da zna, da je prošao Milanovu školu nogometa, no on godinu i pol dana zbog ozljede nije igrao i trebat će mu još jedno vrijeme za prilagodbu – zaključio je trener Varaždina.  

POGLEDAJTE VIDEO: JAKIROVIĆ O PETKOVIĆU

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta
Realovci ujedinjeni: 'Taj igrač mora ostati igrati još godinama'
NAJ-POTEZ UTAKMICE

Realovci ujedinjeni: 'Taj igrač mora ostati igrati još godinama'

Toni Kroos krasnom je asistencijom omogućio Viniciusu da zabije vodeći gol kod Bayerna. Trener Carlo Ancelotti ističe: Bellingham je imao grčeve, imam jake adute na klupi (Modrića, op.a.) i moram ih iskoristiti