Obavijesti

Sport

Komentari 1

Triler završnica: Podravka je imala sve pa ispustila pobjedu

Triler završnica: Podravka je imala sve pa ispustila pobjedu
1

Hrvatske prvakinje su 40 sekundi prije kraja utakmice imale pogodak prednosti i napad, ali nakon izgubljene lopte gošće su uspjele izjednačiti i osvojiti važan bod

VIDEO

U susretu trećeg kola C skupine rukometne Lige prvakinja Podravka Vegeta je u Koprivnici odigrala 27-27 protiv slovenskog Krim Mercatora.

Premda je vodila praktički cijelu utakmicu, u pojedinim dijelovima i sa četiri gola prednosti, Podravka ipak nije uspjela ostvariti pobjedu. Hrvatske prvakinje su 40 sekundi prije kraja utakmice imale pogodak prednosti i napad, ali nakon izgubljene lopte gošće su uspjele izjednačiti i osvojiti važan bod.

U prvih 15 minuta utakmice gledali smo izjednačenu igru, Podravka tada serijom 4-0 od rezultata 7-7 bježi na 11-7. Do poluvremena su gošće smanjile na dva gola zaostatka (15-13). U nastavku susreta Krim se približio na samo gol zaostatka (16-15), no hrvatske prvakinje su zabile dva uzastopna gola za +3 (18-15).

U 48. minuti ekipa Zlatana Saračevića je imala i četiri pogotka prednosti (22-18), ali se Krim još jednom vratio smanjivši na 24-23. Kada je Podravka tri minute prije kraja susreta ponovo stigla do tri pogotka razlike (27-24) činilo se kako će bodovi ostati u Koprivnici. Ipak, Krim je 40 sekundi prije kraja susreta smanjio na 27-26, Podravka je imala napad za potvrdu pobjede, no Korina Karlovčan je izgubila loptu, a Tjaša Stanko u kontri izjednačila. Podravka u preostalih 18 sekundi nije uspjela zabiti gol za pobjedu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U domaćim redovim najefikasnije su bile Natalija Čigirinova s pet golova, te Alena Ikhneva i Dejana Milosavljević sa po četiri gola, dok su u slovenskom sastavu najefikasnije bile Tamara Mavsr sa 10 i Tjaša Stanko s pet golova.

U drugom susretu iz skupine u nedjelju se sastaju Thuringer i Gyor ETO KC.

Na ljestvici vodi Gyor sa četiri boda, Podravka i Krim imaju po tri boda, a Thuringer je na začelju bez bodova.

U idućem kolu Podravka 3. studenog gostuje u Ljubljani.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića