Sport

Komentari 0

Trkači za najmlađe: Virtualna utrka za Vukovarske leptiriće!

Trkači za najmlađe: Virtualna utrka za Vukovarske leptiriće!

Ukupan prihod utrke usmjerava se izravno na tekući račun Udruge te će se koristiti isključivo u svrhu unapređenja i olakšanja rada Udruge u izazovnim vremenima izazvanima pandemijom koronavirusa

Trkačkom zajednicom u Hrvatskoj ovih se dana proširila jedna jako lijepa humanitarna inicijativa.

Povodom prvog obilježavanja državnog praznika Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje 18. studenoga 2020., trkači i prijatelji Vukovar Half Marathona, u suradnji s Udrugom roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići, organiziraju virtualnu humanitarnu utrku “Vukovaru sa srcem”.

Ukupan prihod utrke usmjerava se izravno na tekući račun Udruge te će se koristiti isključivo u svrhu unapređenja i olakšanja rada Udruge u izazovnim vremenima izazvanima pandemijom koronavirusa, a koji značajno otežava određene aspekte rada udruge.

Vijest o utrci stigla je i do samih štićenika Udruge, vukovarskih mališana koji su oduševljeni valom dobrote koji su pokrenuli trkači iz cijele Hrvatske, ali i šire. Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju Vukovarski leptirići – Vukovar, je dobrovoljna, nevladina, neprofitna udruga djece s teškoćama u razvoju, njihovih roditelja, članova njihovih obitelji, skrbnika i ostalih građana sa socijalno-humanitarnim ciljem, koji svojim radom žele pomoći unapređivanju kvalitete življenja djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

Udruga ima za cilj unapređivanje kvalitete života, medicinske i socijalne zaštite djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Udruga djeluje na području grada Vukovara, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije i Republike Hrvatske.

Ako i vi želi sudjelovati, na utrku se možete prijaviti OVDJE

 

Najčitaniji članci