Obavijesti

Sport

Komentari 2

Troje naših taekwondaša uzelo medalju već prvoga dana EP-a

Troje naših taekwondaša uzelo medalju već prvoga dana EP-a
1

Hrvatski taekwondoaši osvojili su dva srebra i broncu prvog dana natjecanja na Europskom prvenstvu u taekwondou za juniore u Španjolskoj. Nastupa 38 naših predstavnika

VIDEO

Bruna Duvančić iz TK Marjan i Kevin Češljar iz TK Fox su prvog dana Europskog juniorskog taekwondo prvenstva u Marina d'or u Španjolskoj osvojili srebrnu medalju, a Ivona Strašćek iz TK Fox broncu.

Duvančić je do srebra u kategoriji do 42 kg nakon prvog kola u kojem je bila slobodna pobijedila najprije kolegicu iz reprezentacije Anju Popović, u četvrtfinalu i polufinalu predstavnice Rusije, da bi onda u finalu izgubila od još jedne Ruskinje. 

Češljar je u kategoriji do 55 kg redom eliminirao predstavnike Švedske, Grčke, Rusije i Danske, a onda je u finalu od njega bolji bio ruski predstavnik.

Ivona Strašćek je do bronce svladala predstavnice Cipra, Italije i Azerbajdžana, no onda je u polufinalu poražena od Ruskinje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Od ostalih hrvatskih predstavnika koji su prvog dana juniorskog EP izašli na borilišta Ivana Duvančić iz TK Marjan je u kategoriji do 44 kg stigla do četvrtfinala, Nika Kolarek iz TK Pantere u istoj kategoriji do drugog kola kao i Lena Stojković iz TK Marjan i Dora Runtić iz TK Energy u kategoriji do 46 kg, Ines Popović (TK Fox) je zaustavljena u prvom kolu u kategoriji do 49 kg kao i Mia Horvatić (TK Zaprešić).

U muškoj konkurenciji Mateo Pratljačić iz TK Div je u kategoriji do 45 kg stigao do četvrtfinala, kao i Gabriel Jereb iz TK Dubrava u kategoriji do 48 kg, dok je Toni Dujić iz istog kluba zaustavljen u drugom kolu u kategoriji do 51 kg. Fran Šerer iz TK Ion je poražen u prvom kolu. u kategoriji do 45 kg.
 
Drugog dana nastupaju Matija Vrbetić (TK Osvit, -59kg), Matija Črep i Patrik Pavleković (TK Ion, -63kg), Matej Nikolić (TK Metalac) i Josip Bilić Pavlinović (TK Marjan) -68kg, Paula Bočkaj (TK Contra), Rhea Đokić (TK Ion) i Lea Špehar Garaj (TK Pantera) -52kg, Helena Kičema (TK Novi Zagreb), Ivana Arelić (TK Orion) i Klara Kovač (TK Marjan) -55kg, Marija Grubišić (TK Susedgrad) i Iris Dinković (TK Maedvedgrad) -59kg.

Na ovom Europskom prvenstvu u konkurenciji 575 juniora i juniorki iz 41 zemlje boje Hrvatske će braniti 38 taekwondoaša.

(jt)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti
VOZAČI ODUŠEVLJENI

Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti

Plus+ Ukupni ekonomski učinci za Republiku Hrvatsku samo od prošle godine procjenjuju se na više od 105 milijuna eura! A utrke bi uživo trebalo pogledati više od 300.000 ljudi