Sport

Komentari 0

Tsitsipas odustao zbog ozljede lijevog lakta, mijenja ga Norrie

Tsitsipas odustao zbog ozljede lijevog lakta, mijenja ga Norrie

Tsitsipasa će u Zelenoj skupini zamijenti trenutačno 12. igrač svijeta Cameron Norrie, a u Crvenoj skupini Kolumbijci Juan Sebastian Cabal i Robert Farah ostvarili su prvu pobjedu svladavši Murraya i Soaresa

Trenutačno četvrti tenisač svijeta, Grk Stefanos Tsitsipas (23) odustao je od daljnjeg nastupa na ovogodišnjem ATP Finalu u Torinu zbog ozljede lijevog lakta.

Tsitsipas je u ponedjeljak izgubio susret 1. kola Zelene skupine od Rusa Andreja Rubljova, a kasnije u srijedu je trebao igrati protiv Norvežanina Caspera Ruuda.

ATP Finals

Tsitsipasovo mjesto u nastavku turnira zauzet će druga zamjena, Britanac Cameron Norrie, trenutačno 12. igrač svijeta.

U utorak je od daljnjeg nastupa odustao Talijan Matteo Berrettini, pa je prva zamjena, njegov sunarodnjak Jannik Sinner zauzeo mjesto u Crvenoj skupini te odmah i svladao Poljaka Huberta Hurkacza s uvjerljivih 6-2, 6-2.

Kolumbijci Juan Sebastian Cabal i Robert Farah u prvom su susretu 2. kola Crvene skupine ATP Finala u Torinu ostvarili prvu pobjedu svladavši Britanca Jamiea Murraya i Brazilca Brunu Soaresa sa 6-2, 6-4.

Tennis: US Open

Cabal i Farah zadržali su tako realne izglede za plasman u polufinale, u 3. kolu u petak za suparnike će imati Amerikanca Rajeeva Rama i Britanca Joea Salisburyja, par koji je u 1. kolu nadigrao Murraya i Soaresa, dok su Murray i Soares nakon dva uvodna poraza na rubu eliminacije.

Kasnije u srijedu će u drugom susretu 2. kola igrati Ram i Salisbury te Francuzi Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut.

Najčitaniji članci