Obavijesti

Sport

Komentari 10

Tudor: Ovo što mi radimo, nikad ne bih mogao tražiti od Ronalda

Tudor: Ovo što mi radimo, nikad ne bih mogao tražiti od Ronalda

Možda ćemo morati pronaći sredinu u tome tako što ćemo napraviti presing visoke i niske zone bez igranja jedan na jedan. To je pomalo bolesno i igraču poput Ronalda to ne biste mogli objasniti, rekao je Tudor

VIDEO

Hrvatski trener Igor Tudor (43) prošle je sezone radio u Juventusu kao pomoćnik Andree Pirla, a od rujna ove godine preuzeo je talijanskog prvoligaša Veronu koja je u 12. kolu Serie A remizirala s Napolijem 1-1. 

POGLEDAJTE VIDEO: Igor Tudor

Pokretanje videa...

00:34

Verona je ove sezone pobijedila Romu (3-2), Lazio (4-1), a u prethodnom kolu i Juventus (2-1), te je zahvaljujući dobrim rezultatima jedno od najugodnijih iznenađenja u talijanskom prvenstvu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon odlaska Eusebija di Francesca koji je dobio otkaz poslije tri poraza u nizu u prva tri kola, Tudor je preuzevši klupu talijanskog prvoligaša promijenio stil igre. 

- Popravili smo se u obrani, imamo kvalitetu u napadu i uvijek nešto stvorimo. Bod je zaslužen, daje nam samopouzdanje i ponosni smo. Nogomet se mijenja, trener mora evoluirati. Ljudi više ne žele gledati nogomet na čekanju. Volim kad moja momčad pritišće u zoni, ali sada to radimo kao muškarci - rekao je Tudor pa nastavio: 

italian soccer Serie A match - Udinese Calcio vs Hellas Verona FC

- Nikad nije lako igrati jedan na jedan, ali to je ključno. Imamo kompliciran način treninga. Teško bi bilo trenirati veće momčadi na ovakav način. Možda ćemo morati pronaći sredinu u tome tako što ćemo napraviti presing visoke i niske zone bez igranja jedan na jedan. To je pomalo bolesno i igraču poput Cristiana Ronalda to ne biste mogli objasniti.

Napolijev trener Luciano Spalletti nakon utakmice je pohvalio Veronu rekavši kako momčad igra fizički zahtjevan nogomet s puno trčanja i igre "jedan na jedan" po ideji Igora Tudora.

Verona je nakon odigranih devet utakmica deseta na ljestvici Serie A s osvojenih 16 bodova. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića