Obavijesti

Sport

Komentari 112

Tudor: Plakao sam nakon gola, ne rješava se derbi svaki dan...

Tudor: Plakao sam nakon gola, ne rješava se derbi svaki dan...
3

Još i sad me trnci prolaze, plakao sam, emocije su me preplavile, nisam se mogao suzdržati. Za ovo sam radio cijeli život, za ovakve trenutke se živi, kaže Fran Tudor

VIDEO

Noć nakon pobjedničkog gola u derbiju, Fran Tudor proveo je u svojoj postelji, u roditeljskom domu, u zagrebačkim Dugavama. Odmah nakon utakmice požurio je kući, jer ga je čekala prozivka izbornika U-21 reprezentacije Nenada Gračana. 

- Zatekli ste me kod kuće, baš se pripremam za odlazak u hotel - javio se jučer oko 11:30 sati, nakon što je već odradio jutarnju kavu s djevojkom i prijateljima u lokalnom kafiću 'Lupo' u koji redovito zalazi. 

Sretni strijelac osjećao se ugodno u 'domaćem' okruženju. 

- Svi su sretni, svi čestitaju, i obitelj, i djevojka, i prijatelji, svjesni su da se ne rješava derbi baš svaki dan. Još je i meni teško vjerovati, još malo mi treba da se slegne dojam, iako sam dugo u noć vrtio film utakmice i desetak puta odgledao snimku gola. Uigrana je to bila akcija, koju dosta radimo i na treninzima, uhvatili smo Dinamovu obranu na krivoj nozi, a i Tino je majstorski odigrao pas - rekao je Fran Tudor, koji nakon utakmice Tudor nije mogao zaustaviti suze radosnice. 

- Još i sad me trnci prolaze, plakao sam, emocije su me preplavile, nisam se mogao suzdržati. Za ovo sam radio cijeli život, za ovakve trenutke se živi, trenira i sanja da ćeš jedan dan odigrati ovakvu utakmicu i riješiti derbi. I to se i dogodilo.

Uzeli smo bodove Dinamu, uzet ćemo ih i Rijeci

Iako i Rijeka i Dinamo drže u svojim rukama pitanje prvaka, i Hajduk će na tu temu dosta pitati, jer Rijeka mora na Poljud - kaže Tudor i dodaje:

- Imat ćemo mi definitivno svoju ulogu, ali mi ćemo samo odraditi svoj posao. Uzeli smo bodove Dinamu, sljedeći put ćemo i Rijeci - nada se Tudor, koji je vješto izbjegao pitanje što bi mu bilo draže, da na koncu prvak bude Dinamo ili Rijeka. 

- Volio bih da budemo mi, a tako mi je svejedno za ostale. Bitno mi je da mi odradimo svoje, a tko će biti prvak ako nismo mi, ne zanima me pretjerano. Mi ćemo biti koncentrirani na Kup, ako ponovimo ovakav pristup, sve je moguće. Rani gol u Maksimiru bio bi fenomenalan, otvorio bi utakmicu - kaže Tudor

Navijači Hajduka pitaju se je li pravo lice Hajduka ono od srijede, ili ovo od nedjelje. 

Dinamo je manje opasan bez Pjace

- Ovaj Hajduk od nedjelje je bliži našem pravom licu, nego onaj od srijede. Podbacili smo u kupu, ali u svim ostalim susretima bili smo ravnopravni takmac Dinamu, a vjerujem da ćemo biti i u uzvratu kupa – nada se Tudor, kojem se život od početka sezone potpuno promijenio. 

- Počeo sam kao rezervni desni bek, nisam ni sanjao da ću postati standardan prvotimac, a kamo li da ću postići pobjednički gol u derbiju, te da ću redovito dobivati pozive reprezentacije. Sve se odvilo filmskom brzinom. 

Veliki prijatelji i podrška su mu Danijel Pranjić, s kojim je skupa igrao u Panathinaikosu te Marko Pjaca, koga poznaje iz mlađih uzrasta.  

- Pranjić mi je čestitao, rekao mi je da se malo igrača može pohvaliti da su riješili derbi, a s Pjacom se još nisam čuo. Hoću sigurno, poželjet ću mu brzi oporavak, iako mi nije krivo što nije igrao, bez njega su bili manje opasni po naš gol – zaključio je Tudor

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući