Obavijesti

Sport

Komentari 17

Tudor je preporodio Kalinića: Zabio dva gola u remiju Verone

Tudor je preporodio Kalinića: Zabio dva gola u remiju Verone

Nikola Kalinić je za manje od pola sata igre zabio dva gola za Veronu koja je imala 2-0 protiv Salernitane, ali ipak nije uspjela doći do sva tri boda. Na kraju je završilo 2-2

VIDEO

Nikola Kalinić (33) je prošle sezone zabio tek dva gola za Veronu i bio je upitan njegov status u gradu Romea i Julije. Trener Eusebio Di Francesco nije ga baš preferirao, no Talijan je odletio s klupe već nakon tri kola, a zamijenio ga je Igor Tudor. Dolaskom bivšeg trenera Hajduka procvjetala je Verona, ali i Kalinić.

Verona je u prošlom kolu senzacionalno s 3-2 srušila Romu i Josea Mourinha, a silovito je krenula i protiv Salernitane u 5. kolu Serie A. Tudorova momčad imala je 2-0 protiv novog prvoligaša, ali na kraju će se morati zadovoljiti samo bodom (2-2). Nikola Kalinić zabio je dva gola za manje od pola sata igre, no ni to nije bilo dovoljno za tri boda. Salernitani su bod osigurali Gondo i Coulibaly.

Italian football Serie A match - US Salernitana vs Hellas Verona FC

Prvi je stigao već u 7. minuti kada je Caprari prošao po lijevoj strani pa u domaćem petercu ugledao samog Kalinića koji je mirno pospremio loptu u mrežu. Bio mu je to prvi gol za Veronu nakon što je u svibnju zabio Bologni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gol pogledajte OVDJE

Verona je dominirala protiv novog prvoligaša, a tu dominaciju je novim golom bivši igrač Hajduka okrunio u 29. minuti. Barak je dobio jednu dugu loptu, povukao ju je do ruba šesnaesterca, a onda proigrao hrvatskog napadača. Kalinić je briljantno potkopao loptu i zabio pod prečku za 2-0. 

Italian football Serie A match - US Salernitana vs Hellas Verona FC

Gol pogledajte OVDJE.

Zaista sjajan potez pomalo zaboravljenog hrvatskog majstora kojemu su ovo prvi golovi ove sezone, no već je izjednačio prošlosezonski učinak. U Veronu je stigao prošle sezone kao veliko pojačanje, ali zabio je tek dva gola u 19 utakmica u Serie A. Nije ga uspio razbuditi Ivan Jurić, Di Francesco ga je zabetonirao na klupu, a konačno mu je svanulo dolaskom Igora Tudora koji je preporodio klub koji je nakon tri kola imao nula bodova. Ipak, nije ga uspio odvesti do nove pobjede. 

Italian football Serie A match - US Salernitana vs Hellas Verona FC

A preporodio je i Kalinića koji nas je podsjetio na svoje najbolje dane. Nije bio u najboljoj formi, pričalo se i o povratku u Hajduk u siječnju, no odlučio je prvo ostaviti trag u Veroni.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu