Sport

Komentari 34

Tudor previše 'gazi' zvijezde u Marseilleu: Igrači na sastanku s upravom zatražili da se smiri

Tudor previše 'gazi' zvijezde u Marseilleu: Igrači na sastanku s upravom zatražili da se smiri

Cijenu sukoba s Tudorom već su platili Gerson i Cengiz Under, a ljutit je i Jordan Amavi. Zbog Tudorovog ponašanja otišao je pomoćni trener Mauro Camoranesi , kažu francuski mediji

Još nije krenula sezona u francuskoj Ligue 1, a prema pisanju francuskog La Provencea, hrvatski strateg Igor Tudor već ima problema na klupi Marseillea.

Naime, navodno je u 'zategnutim odnosima' s igračima te su se oni pobunili protiv njegovih metoda. Ugodan je i ljubazan izvan terena, ali kad su na travnjaku, dolazi do promjene. 

Igračima se ne sviđa što na treninzima često viče te im se unosi u lice.

- Cijenu sukoba s Tudorom već su platili Gerson i Cengiz Under, a ljutit je i Jordan Amavi. Zbog Tudorovog ponašanja otišao je pomoćni trener Mauro Camoranesi - kaže spomenuti francuski medij. 

Middlesbrough v Marseille - Pre Season Friendly - Riverside Stadium

Navodno je i kapetan Dimitri Payet zatražio razgovor s predsjednikom kluba Pablom Longoriom kako bi se pronašlo rješenje za sukob na relaciji Tudor - svlačionica. 

Marseille je slavio tek u jednoj od pet prijateljskih utakmica, a u nedjelju ih očekuje otvaranje domaćeg prvenstva protiv Reimsa. Prošlu su sezonu završili kao drugoplasirani, igrat će Ligu prvaka, a Tudor prije toga mora vratiti povjerenje svlačionice.