Obavijesti

Sport

Komentari 1

Tudor slavio bez pola momčadi, Erlić zabio. Igrao i Kalinić...

Tudor slavio bez pola momčadi, Erlić zabio. Igrao i Kalinić...

Tudor na gostovanju u La Speziji nije mogao računati na čak 10 igrača, no uspio je izboriti prvu pobjedu u zadnja četiri kola. Igrali su Pandur, Kalinić, a zabio je Erlić

VIDEO

Unatoč brojnim izostancima zbog korona virusa, Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, je na gostovanju pobijedila Speziju 2-1 u susretu 20. kola talijanskog prvenstva.

Tudor na gostovanju u La Speziji nije mogao računati na čak 10 igrača (Lorenzo Montipo, Alessandro Berardi, Giangiacomo Magnani, Mert Cetin, Diego Coppola, Marco Davide Faraoni, Gianluca Frabotta, Matteo Cancellieri, Danielsa Bessa, Antonino Ragu Bessa), no uspio je izboriti prvu pobjedu u zadnja četiri kola.

Na vratima je priliku dobio Ivor Pandur, Nikola Kalinić je ušao u igru u 71. minuti, dok je Boško Šutalo ostao na klupi.

Sve najzanimljivije dogodilo se u drugom dijelu. Gianluca Caprari je doveo goste u vodstvo u 59. minuti, a 11 minuta kasnije drugim golom na utakmici je povećao prednost Verone. Martin Erlić je u 85. smanjio na 1-2, no tri minute kasnije domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Kevin Agudelo.

Verona je sada deseta, dok je Spezija na 17. poziciji.

Lazio i Empoli su na Olimpicu odigrali sjajnu utakmicu koja je završila 3-3. Gosti su vodili 2-0 i 3-2, no Lazio je uspio iščupati bod usprkos promašenom kaznenom udarcu.

Empoli je sjajno ušao u susret i nakon svega osam minuta je vodio 2-0 golovima Nedima Bajramija (6., 11 m) i Szymona Żurkowskog (8). Ciro Immobile je smanjio u 14. minuti, a Sergej Milinković-Savić je u 66. izjednačio na 2-2.

Federico Di Francesco je u 75. vratio goste u prednost, a u 87. minuti Immobile je mogao izjednačiti iz kaznenog udarca, no nije uspio svladati Guglielma Vicaria. Ipak, u trećoj minuti nadoknade Milinković-Savić je drugim golom na  utakmici donio domaćinu bod. Toma Bašić nije nastupio za Lazio.

Cagliari je na gostovanju pobijedio Sampdoriju sa 2-1, osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas. Domaćin je poveo u 18. minuti preko Manola Gabbiadinija, a rezultat su okrenuli Alessandro Deiola (55) i Leonardo Pavoletti (71).

U vodstvu je Inter sa 46 bodova ispred Milana sa 42 i Napolija sa 39.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba