Obavijesti

Sport

Komentari 34

Tudoru prvi poraz u Udineseu: Koštali su ga Brozović i Perišić

Tudoru prvi poraz u Udineseu: Koštali su ga Brozović i Perišić
1

Asistent za prvi i treći gol bio je Brozović, dok je Perišić poslužio Borju Valera za četvrti. Inter je stigao do uvjerljive pobjede dok je Tudor na klupi Udinesea doživio prvi poraz u borbi za ostanak u ligi

VIDEO

Promjena trenera zasad ne donosi ploda Udineseu. Igor Tudor je preuzeo momčad prije dva kola, u uvodnom susretu remizirao kod Beneventa 3:3 da bi u drugoj utakmici na klupi zebri upisao težak domaći poraz od Intera. Završilo je s visokih 0:4, bio je to Udineseov 12. poraz u zadnjih 13 kola i taj njihov crni niz doveo ih je u grčevitu borbu za ostanak.

Inter je s druge strane pobjedom došao na bod rimskim klubovima Romi i Laziju, ali oni imaju utakmicu manje. A nove bodove crno-plavi su osvojili zahvaljujući pogocima Rannocchije, Rafinhe, Icardija i Borja Valere. Asistent za prvi i treći gol Intera bio je Brozović . Prva asistencija došla je nakon ubačaja iz kuta, druga je bila duga lopta na Icardija. Četvrti gol Intera namjestio je Perišić čiji je šut po golu završio kao dodavanje za Valera.

Što se same utakmice tiče, prvih gotovo pa pola sata izgledalo je kao da Inter igra protiv neke juniorske momčadi. Udinese se nije mogao sastati s loptom i dojam je bio da će domaćin proći kao bos po trnju. S nekoliko pogodaka u mreži. I moglo je tako biti.

Već u 3. minuti Perišić je odlično pucao glavom nakon ubačaja iz kuta, vratar Bizzarri već je bio svladan, ali se ukazao branič Danilo i očisto s crte. Nakon otprilike 10 minuta, Udinese je ipak pokleknuo pod pritiskom Intera.

Brozović je izveo udarac iz kuta s lijeve strane, Rannocchia bio najviši u skoku i samo lagano glavom dodirnuo loptu te je usmjerio u dalji kut Udineseovog gola.

Koju minutu kasnije, opet je Perišić mogao biti strijelac, ali se opet na gol-crti ukazao -Danilo ! Hrvatski je ofenzivac pucao nisko i jako, iskosa slijeve strane, ali stoper zebri bio je još jednom na pravom mjestu.

Imao je Inter još nekoliko izglednih situacija da bi se tek oko 30. minute Udinese počeo oslobađati. Bolju igru najavili su šansom Behramija koji je glavom pucao preko gola, a onda su crno-bijeli složili stopostotnu šansu.

De Paul je fantastičnom loptom proigrao Lasagnea, ovaj izbio sam pred Handanovića , ali pucao dosta loše i Interov vratar je obranio taj udarac. Kaznio je Inter te promašaje, Rafinha se sjurio po desnoj strani u 44. minuti i kad se očekivalo da će možda proigrati Candrevu u sredini, opalio je i pogodio donji lijevi kut Udineseove mreže.

I kao da to nije bilo dovoljno, Inter je uspio utrpati još jednog do poluvremena. Icardi je primio jednu dugu loptu koju mu je poslao Brozović , ušao u 16-erac i pogodio bliži kut vratar Bizzarrea koji je definitivno mogao bolje reagirati. Icardi je tako uspio zabiti pogodak u svakoj od zadnje četiri utakmice Serie A što mu je drugi put u karijeri nakon rujna 2016. da ima takav niz.

Drugo poluvrijeme nije ni izbliza bilo tako zanimljivo kao prvo, ali to je bila posljedica visokog vodstva Intera, kao i činjenice da je Udinese od 49. igrao s igračem manje nakon što je isključen Fofana . On je neoprezno startao na Perišića, nagazio ga pošteno pa je nakon odluke VAR-a išao ranije pod tuš. Perišić ipak nije ozlijeđen prilikom te nesmotrenosti Fofane.

Štoviše, u 71. minuti je namjestio pogodak Borji Valeru za 4:0. Slučajno, ali se računa. Naime, Perišić je pokušao pucati iskosa sa desne strane za nekih 20 metara, na kraju je taj šut nekoga dirao i pretvorio se u dodavanje za Španjolca koji je matirao Bizzarrija.

Samo 2-3 minute kasnije, Balić je mogao zabiti utješni pogodak za Udinese, ali je lopta prohujala pored desne vratnice. Bio je to lijep udarac hrvatskog nogometaša i umalo je odsjeo u gornjem lijevom kutu Interova gola.

Inter je u 86. mogao zabiti i peti, ali je Karamoh zatresao gredu sa 8-9 metara.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani