Obavijesti

Sport

Komentari 13

Tuga u Italiji: Srušio se i umro na susretu za preminulog brata. Obojica su otišli na isti način...

Tuga u Italiji: Srušio se i umro na susretu za preminulog brata. Obojica su otišli na isti način...

Tri godine nakon bratove smrti u Napulju je zaigrao na utakmici u njegovu čast, ali srce mu nije izdržalo. Bivši nogometaš Parme i mnogih klubova iz nižih talijanskih liga Giuseppe Perrino preminuo je u 30. godini

Užasne vijesti stižu iz Italije. Nogometaš Giuseppe Perrino (29) preminuo je od posljedica srčanog udara u Poggiomarinu blizu Napulja na utakmici organiziranoj u čast njegovu bratu Roccu.

On se bavio biciklizmom, a poginuo je na treningu 2018. s 24 godine, također od srčanog udara.

U nogometnom centru Cagiannello redovito se održavaju utakmice u čast preminulih mladih sportaša, a ove godine bio je posvećen Roccu i još jednoj osobi.

Giuseppe se srušio tijekom utakmice i izgubio svijest. Hitna mu je brzo pružila pomoć, ali nije ga mogla spasiti. Preminuo je na terenu, srce nije izdržalo. Tijelo su mu poslali na obdukciju kako bi utvrdili točan uzrok smrti.

Venezia u sudačkoj nadoknadi ušla u Seriju A nakon 19 godina
Venezia u sudačkoj nadoknadi ušla u Seriju A nakon 19 godina

Bio je vezni igrač, nastupao za Parmu i mnoge niželigaške klubove: Sapri, Ebolitanu, Bellariju, Vigor Lameziju, Battipagliese, Scafatese, Turris, Real Poggiomarino, Pimonte i Solofru.

Gradonačelnik Napulja Maurizio Falanga otkazao je ceremoniju za Dan Republike na kojoj su Gradsku vijećnicu planirali osvijetliti bojama talijanske zastave.

- Izražavamo sućut obitelji koja je već prolazila kroz patnju i pružam podršku cijele zajednice. Nažalost, Giuseppe je ponovno sa svojim voljenim bratom. Bio je jako dobar, išao na probe u dobre klubove, otac ga je često pratio na utakmicama - rekao je gradonačelnik Napulja.