Obavijesti

Sport

Komentari 37

'Tukao me dok se nije umorio. Čulo se kako mi rebro puca...'

'Tukao me dok se nije umorio. Čulo se kako mi rebro puca...'

Počeo me loviti po kući. Uzeo je fotelju i doslovno je istrgnuo iz poda i bacio na drugi kraj sobe. Znala sam što slijedi pa sam sjela i pokrila se u fetalni položaj, ispričala je Danielle Nickerson o Mikeu Perryju...

VIDEO

UFC borac Mike Perry (29) poznat je kao vrlo osebujna osoba koja teško kontrolira svoj karakter, a nažalost, nekad i šake koristi kada to baš i nije potrebno. Prije nekoliko mjeseci nokautirao je starijeg gospodina u jednom restoranu, no UFC ga i dalje drži na platnom spisku. Ali hoće li tako biti i nakon novih optužbi na njegov račun, teško je reći.

Pokretanje videa...

Zelg Galešić: 'Aleksandar Rakić je mladi lav, no bit će teška borba za obojicu...' | 24 pitanja 06:17

Amerikanac je četiri godine bio u vezi s Danielle Nickerson, a onda se par odlučio vjenčati. Taj brak je potrajao svega pola godine i to ponajviše zbog njegovog ludog karaktera, ako je vjerovati tvrdnjama njegove bivše supruge.

Ona je još nedavno upozorila Perryja da će otkriti sve što se događalo u njihovom braku, a on je tvrdio da ne zna o čemu priča. Danielle je odlučila otvoriti dušu za MMA junkie te je opisala kako ju je UFC borac maltretirao i da ga je zbog toga ostavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check out @ufcstore for the #FightIsland #Tshirts #Reebok

A post shared by Platinum Mike Perry (@platinummikeperry) on

- Ovo ne radim da bih ga povrijedila. Znam da moje riječi neće imati gotovo nikakvog utjecaja na njegovu karijeru. Nije to nešto nakon čega će Dana White reći da mu daje otkaz. Ja nemam takav utjecaj na te stvari. Ovo radim da bih pomogla drugima. Ovako puštam glas da bih pomogla nekim drugim žrtvama obiteljskog zlostavljanja te kako da ne zaglibe preduboko u tako nešto. Nadam se da će to biti nešto što će dovesti do toga da UFC više provjerava kakvu štetu udarci rade glavama i mozgu te da će se bolje pobrinuti za njih - kazala je ona.

Perry je oduvijek imao problema s naglom naravi, ali Daniella ga je uvijek uspijevala smiriti. Sve je funkcioniralo do prosinca kada je izgubio od Geoffa Neala nakon teškog nokauta. Bio je to toliko težak udarac da je Perry pao u nesvijest, a i dan danas se ne sjeća borbe. 

- Nakon te borbe sve je krenulo nizbrdo, više ga je nije moglo kontrolirati niti smiriti, nije se moglo razgovarati s njim. On nije mogao priznati sam sebi što se dogodilo jer toga nije bio svjestan i inzistirao je na tome da bi tek trebao otići na borbu. Pitao me je li tako da tek treba ući u kavez. Govorio je kako to nije on, kako se njemu takve stvari ne događaju i kako ne zna što se dogodilo. Nije mu bilo jasno kako je mogao biti nokautiran. Ako ste gledali njegove borbe, znali ste da prima puno udaraca i da su zabavne, neovisno o tome pobijedio ili izgubio, jer on konstantno ide naprijed. Već samo to radi štetu mozgu i glavu. No, nikad prije toga nije bio nokautiran i kad se to dogodilo je bilo kao da se prebacio prekidač. Bilo je strašno.

Bio je to početak kraja njihova braka. Perry je pio alkohol više nego ikad, a uz to se počeo ponašati agresivno. Sve je kulminiralo jedne večeri u veljači. Bračni par je išao s društvom gledati košarkašku utakmicu u kafić, a kako je društvo već neko vrijeme pilo, Perry ih je htio 'dostići' pa je u sebe 'stresao' velike količine alkohola.

- Alkohol je uvijek sve stvari činio lošima, jako lošima. Odmah sam postala jako nervozna. Čak sam se šalila kako tada treba paziti da ne dišeš na način koji se njemu ne sviđa. Onda je došlo do problema sa alkoholiziranom ženom koja je u baru bila kao dio zabave za zaruke. Ona se družila s Mikeovim prijateljem te ih je popratila u idući lokal. Tamo je došlo do prepirke. On joj je uzvratio uvredom, a ona ga je zalila pićem po glavi. On se tada našao u jednoj potpuno drugoj dimenziji bijesa. Udario ju je i tim udarcem srušio s visokog stolca na kojem je sjedila. Došao je izbacivač i sve nas potjerao van - tvrdi Nickerson.

To je bila samo uvertira u cijelu dramu. U vožnji do kuće ga je pokušavala smiriti, na što je on prošao kroz crveno te ju izbacio iz automobila, a potom se vratio te joj prijetio da će ju udariti. To se nije dogodilo, ali je kada su došli u kuću.

- Počeo me loviti po kući. Uzeo je fotelju i doslovno je istrgnuo iz poda i bacio na drugi kraj sobe. Znala sam što slijedi pa sam sjela i pokrila se u fetalni položaj. Stavio je koljeno na moj trbuh, time me pridržavao dolje i udarao "ground n' pound' sve dok se nije umorio. Uspjela sam pokriti lice, ali dobila sam hematome po stražnjoj strani glave. Cijela desna strana ruke, moje noge, rebra, sve je bilo u modricama idućih nekoliko dana. Sav svoj bijes iskalio je na meni. Kod zadnjeg udarca, mislim da je zato i stao, čulo se kako mi rebro puca. Stao je i sjeo sa strane, no mislim da se zapravo samo umorio.

Pobjegla je kod susjeda i nazvala Perryjevu majku koja je došla po nju i odvezla ju kod njegove sestre. Tamo se i on pojavio, majka je zvala policiju, a uskoro ga je i privela.

Na svu sreću, nije ju više tukao, ali nastavio je sa svojim načinom života. Odao se alkoholu, išao u striptiz klubove, a zbog toga su na kraju i prekinuli. UFC mu nije dao otkaz, ali ga je poslao u centar za odvikavanje od alkohola kao uvjet za nastavak njihove suradnje. 

No nije dugo mirovao ni u ljubavnom životu. Nedugo nakon razvoda s Danielle Perry je pronašao novu djevojku, Latory Gonzalez s kojom očekuje dijete. A nedavno mu je ona bila i jedina osoba u ringu nakon što je otpustio sve svoje trenere. U srpnju je pobijedio Galla te otkrio da će biti bez trenera sve dok mu netko ne ponudi zadovoljavajući iznos samo da ga trenira. Borio se 20 puta u MMA karijeri, ima 14 pobjeda i šest poraza, a posljednje četiri godine je član UFC-a...

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ANTOM DELIJOM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu