Obavijesti

Sport

Komentari 2

Turnir europskih prvaka: Na Gripe stižu Cibona, Maccabi...

Turnir europskih prvaka: Na Gripe stižu Cibona, Maccabi...
1

Ovo je treće izdanje juniorskog turnira na kojem mogu igrati samo momčadi koje su u svojoj povijesti osvojile titulu prvaka Europe, a najzadovoljniji svakako može biti trener juniora 'žutih'

VIDEO

Na Gripama će se od 27. do 29. prosinca održati turnir Europskih prvaka za juniore. Uz Split na turniru sudjeluju Cibona, Partizan i Maccabi. Ovo je treće izdanje turnira na kojem mogu igrati samo momčadi koje su u svojoj povijesti osvojile titulu prvaka Europe.

- Čekaju nas lijepi dani, festivala košarke mladih snaga. Kada smo prije tri godine krenuli s ovim turnirom bila nam je ideja privući zvučna imena iz svih krajeva. Ove godine nam dolazi Maccabi iz Tel Aviva, uz Cibonu i Partizan. Turnir, u suradnji s udrugama MoSt i Anđeli, ima i humanitarni karakter - kazao je Splitov direktor Robert Andrijić.

Važan član organizacijskog odbora je bivši igrač Splita Vedran Vukušić.

- Turnir ima značaj za hrvatsku košarku, ne samo za klub. Ovo je jedinstvena prilika da svi vide budućnost splitske, a i europske košarke - kaže Vukušić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trener juniora "žutih" Mile Karakaš zadovoljan je zbog činjenice da će njegovi igrači dobiti kvalitetne utakmice.

- Prije dvije godine sam poželio da turnir bude tradicionalan. To smo uspjeli, a poboljšava se i kvaliteta turnira. Jedna od najbitnijih stvari za svaki klub je imati što više utakmica kako bi vidjeli na kojoj smo razini. Moja očekivanja idu u smjeru da igramo što ljepšu košarku i da što više ljudi dođe na Gripe - rekao je Karakaš.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića