Obavijesti

Sport

Komentari 1

Tvoj Dinamo je uspio, sad si ti na redu da napraviš čudo, Zubo!

Tvoj Dinamo je uspio, sad si ti na redu da napraviš čudo, Zubo!

Filip Zubčić u subotu skija posljednji veleslalom sezone na završnici u Lenzerheideu, a za Kristalni globus mu treba čudo. Ako je Dinamo uspio izvesti čudo, zašto ne bi mogao i on...

Tog je dana sasvim sigurno prekršio vlastiti "policijski sat". Iako je bilo dva dana prije velikog nastupa, krune sezone. Ali Dinamo je Dinamo...

Pokretanje videa ...

Zubčić 14. u Banskom dan nakon pobjede 00:48

Filip Zubčić (28) Dinamov je navijač, na tribinama je kad god smije i stigne, i nije propustio Dinamovu senzacionalnu pobjedu nad Tottenhamom. U danima prije utrke više je strepio uz "plave" nego za svoje treninge.

A pred njim je završnica Svjetskog kupa, u Lenzerheideu u subotu (prva vožnja u 9, druga u 12 sati, uz prijenos na HTV-u) vozi posljednji veleslalom sezone.

Došao je nakon što je već osigurao medalju u ukupnom poretku veleslalomaša jer treći je s 526 bodova, 133 više od četvrtog Meillarda. Dakle, dolje ne može, a gore? Do još sjajnije medalje? E, to može!

Teoretski može i do Kristalnog globusa, ako vodeći Švicarac Marco Odermatt, koji ima 99 bodova više, ne osvoji ni bod, a Zubo pobijedi. Drugi je Francuz Alexis Pinturault, koji ima 74 boda više od Filipa.

Alpine Skiing - Men

- Ma, ovo mi je već sad najbolja sezona u karijeri jer osvojio sam medalju na Svjetskom prvenstvu i imao dvije pobjede u Svjetskom kupu - rekao je Filip.

GEPA-20210227-101-106-0557

Na završnici Svjetskoga kupa, gdje bodove dobiva samo 15 najboljih skijaša na utrci, našao se treći put. Drugi put naći će se na pobjedničkom postolju na kraju sezone. Može li i prvi put do Kristalnog globusa?

Dinamo je uspio izvesti čudo, možeš i ti, Zubo!