Tvoj Dinamo je uspio, sad si ti na redu da napraviš čudo, Zubo! | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 1

Tvoj Dinamo je uspio, sad si ti na redu da napraviš čudo, Zubo!

Tvoj Dinamo je uspio, sad si ti na redu da napraviš čudo, Zubo!

Filip Zubčić u subotu skija posljednji veleslalom sezone na završnici u Lenzerheideu, a za Kristalni globus mu treba čudo. Ako je Dinamo uspio izvesti čudo, zašto ne bi mogao i on...

VIDEO

Tog je dana sasvim sigurno prekršio vlastiti "policijski sat". Iako je bilo dva dana prije velikog nastupa, krune sezone. Ali Dinamo je Dinamo...

Pokretanje videa...

Zubčić 14. u Banskom dan nakon pobjede 00:48

Filip Zubčić (28) Dinamov je navijač, na tribinama je kad god smije i stigne, i nije propustio Dinamovu senzacionalnu pobjedu nad Tottenhamom. U danima prije utrke više je strepio uz "plave" nego za svoje treninge.

A pred njim je završnica Svjetskog kupa, u Lenzerheideu u subotu (prva vožnja u 9, druga u 12 sati, uz prijenos na HTV-u) vozi posljednji veleslalom sezone.

Došao je nakon što je već osigurao medalju u ukupnom poretku veleslalomaša jer treći je s 526 bodova, 133 više od četvrtog Meillarda. Dakle, dolje ne može, a gore? Do još sjajnije medalje? E, to može!

Teoretski može i do Kristalnog globusa, ako vodeći Švicarac Marco Odermatt, koji ima 99 bodova više, ne osvoji ni bod, a Zubo pobijedi. Drugi je Francuz Alexis Pinturault, koji ima 74 boda više od Filipa.

Alpine Skiing - Men

- Ma, ovo mi je već sad najbolja sezona u karijeri jer osvojio sam medalju na Svjetskom prvenstvu i imao dvije pobjede u Svjetskom kupu - rekao je Filip.

GEPA-20210227-101-106-0557

Na završnici Svjetskoga kupa, gdje bodove dobiva samo 15 najboljih skijaša na utrci, našao se treći put. Drugi put naći će se na pobjedničkom postolju na kraju sezone. Može li i prvi put do Kristalnog globusa?

Dinamo je uspio izvesti čudo, možeš i ti, Zubo!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner