Sport

Komentari 15

U Africi seksualno uznemiravao konobaricu, dobio otkaz: Srpski trener više nije na klupi Zambije

U Africi seksualno uznemiravao konobaricu, dobio otkaz: Srpski trener više nije na klupi Zambije

Milutin Sredojević, srpski trener reprezentacije Zambije dobio je otkaz jer je seksualno napastovao konobaricu za vrijeme utakmice u Južnoj Africi. Sredojević se izvukao uz jamčevinu od 10.000 funti

Milutin "Mićko" Sredojević (51) nije više trener reprezentacije Zambije jer je optužen za seksualno uznemiravanje.

Prema navodima jedne 39-godišnje žene u Port Elizabethu, Sredojević je počinio kazneno djelo zbog čega je završio na sudu, a cijeli incident dogodio se kada je s reprezentacijom Zambije bio na natjecanju u Južnoafričkoj republici.

"Trener zambijske nogometne reprezentacije, Milutin Sredojević́, pojavio se ranije danas na sudu u Novom Brightonu zbog optužbi za seksualno zlostavljanje", prenosi tamošnji list 24news“ i dodaje: 

"Navodi se da je ranije ovog tjedna, u ponedjeljak, 7. prosinca, u Port Elizabethu, 39-godišnjakinja dostavljala kavu na stadion Wolfson kad je pitala Sredojević́a hoće li mu trebati šećer uz kavu. Navodno je rekao ne i otkrio da mu je potrebna druga vrsta šećera dok je pokazivao na njene intimne dijelove."

Srpski trener nije stao na tome nego je i ostvario fizički kontakt s konobaricom zbog čega je u konačnici priveden, ali se izvukao uz plaćenu jamčevinu od 10.000 funti.

"Nadalje, gospođa se žalila šefu, koji je zauzvrat upozorio Sredojević́a da to više ne čini. Kasnije tog dana, gospođa je ponovo otišla da donijeti kavu na isti stadion i ovog puta joj je Sredojević́ navodno dodirnuo stražnjicu, nakon čega je i uhićen", navodi se u izjavi.

Milutin Sredojević započeo je trenersku karijeru odmah nakon što je završio igračku 1994. godine te je ranije vodio i reprezentacije Ruande i Ugande. Bio je i šef stručnog stožera u mnogim afričkim klubovima i i trener mladih selekcija Jugoslavije.

Najčitaniji članci