Obavijesti

Sport

Komentari 54

U najboljih 11 je čak 6 'bluesa'; Mourinho: Ma trebali bi biti svi

U najboljih 11 je čak 6 'bluesa'; Mourinho: Ma trebali bi biti svi
4

Ima tu sjajnih igrača, ali neki su vrhunski igrači zaboravljeni u izboru. Fabregas je ove sezone bio fantastičan s tolikim brojem asistencija i čudno mi je da ga nema

VIDEO

Udruženje profesionalnih nogometaša izabralo je najbolju momčad i najboljeg igrača ove sezone u engleskom Premiershipu. Titulu najboljeg odnio je krilni napadač Chelseaja Eden Hazard koji je ove sezone u plavom dresu zabio 18 golova u svim natjecanjima.

VIDEO

- Sretan sam. Želim jednog dana biti najbolji na svijetu, a ono što sam radio ove sezone je bilo jako dobro. Chelsea je također bio jako dobar. Kada te izaberu sami igrači, onda je osjećaj još bolji . Mourinho mi daje da igram i ove sezone samo zabio i više golova - rekao je 24-godišnji belgijski reprezentativac koji je naslov najboljeg odnio ispred napadača Tottenhama Harrya Kanea , koji je proglašen i najboljim mladim igračem, dok je treći u poretku za najboljeg igrača bio golman Manchester Uniteda, David De Gea .

Posebno priznanje Gerrardu i Lampardu

Počasnu nagradu dobila su dva legendarna engleska igrača, Steven Gerrard i Frank Lampard .

- Sretan sam i ponosan kada se osvrnem na svoju karijeru. Gledajte, ja sam iz skromne obitelji koja je živjela u općinskom stanu u Liverpoolu . Morao sam krvavo raditi da bih uspio. Mislim da je sam uspio. Nosio sam 17 godina sveti dres Liverpoola i bio sam njegov kapetan kao i kapetan engleske reprezentacije. Naravno da je bilo tužnih trenutaka, ali nemam za čime žaliti. Također, nema boljeg igrača od Franka Lamparda s kojim bi podijelio ovu nagradu - rekao je Gerrard kome je Lampard uzvratio na komplimentima:

- Ogromna je čast i privilegija biti uz Stevena Gerrarda. Ovo je fantastičan način da nas se obojicu isprati iz engleskog nogometa - rekao je Lampard.

'A gdje je Cesc?'

U najbolju momčad prvenstva uvršteno je čak šest igrača Chelseaja, a menadžer kluba sa Stamford Bridgea, Jose Mourinho , na tu je vijest, pomalo uvrijeđeno, izjavio kako bi svih 11 trebalo biti iz njegovog kluba.

VIDEO

- Poštujem sve ostale igrače koji su pored mojih šest izabrani u tu momčad, jer njih su izabrali kolege igrači iz drugih klubova, ali u najboljoj momčadi trebali bi biti svi igrači iz Chelseaja. Ima tu sjajnih igrača, ali neki su vrhunski igrači zaboravljeni u izboru. Cesc Fabregas je ove sezone bio fantastičan s tolikim brojem asistencija i jako mi je čudno da ga nema u izboru. Bez njega ova momčad nema ravnotežu , nema tko povezati obranu i napad i u takvoj postavi sigurno ne bi osvojili prvenstvo - pojasnio je portugalski stručnjak .

Najbolja momčad:

De Gea (Man Utd) - Ivanović (Chelsea), Terry (Chelsea), Cahill (Chelsea), Bertrand (Southampton) - Hazard (Chelsea), Matić (Chelsea), Coutinho (Liverpool), Sanchez (Arsenal) - Kane (Tottenham), Costa (Chelsea)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...